volender  Dołączył: 15 Wrz 2008
A u mnie kurcze posucha.
Dwie biedronki już zwiedziłem, i tylko jakieś lipne sportowe torby na szmatłaszki mają :(.

user  Dołączył: 27 Mar 2008
u mnie chyba jedynym klientem do tych plecakow jestem:D wybieram te najbardziej pozszywane:)

newone  Dołączył: 20 Sty 2009
dzis widzialem "kultowe plecaki" w biedronce za 59 zl..

dybon  Dołączył: 05 Gru 2007
Za swojego dałem 19,99, a za torbę 9,99.
Pozostaje znów poczekać do następnej wyprzedaży.

dlugas1982  Dołączył: 07 Lis 2008
kurde u mnie niema tychże plecaków

ktoś może mi kupi po tej cenie śmiesznej i mi podeśle?a ja oddam kaskę plus na piwko :)

bo na allegro z przesyłką min. 55zł

Bóg zapłać :D

Jaroslavus  Dołączył: 26 Kwi 2008
Wiecie może gdzie były/są we Wrocławiu?

BAN YellowLabel  Dołączył: 30 Mar 2008
jak u kogoś w mieście są za taką śmieszną cenę to również bym prosił o kupno i podesłanie. A ja bym odpalił jakąś dyszkę na :-B

podobno promocja się juz skonczyla i już cena jest 60zła nie 29zł

:-(

trzeba bylo zakupic 10 szt w promocji i handlowac nimi :)

BAN YellowLabel  Dołączył: 30 Mar 2008
mądry polak.. :-p

no wtedy niebyłem jeszcze tak głęboko bezrobotny

teraz bym handlował

jakiś zawsze zarobek :-D

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
dlugas1982, a podatek byś zapłacił?

natus  Dołączył: 28 Mar 2008
a można wiedzieć jakie wrażenie po pół roku z użytkowania?
wszystko się trzyma jak należy?

shap  Dołączył: 06 Kwi 2007
Uwaga! Wrażenia!

Plecak zakupiony w pierwszym rzucie , czyli koło września, października. Używany raczej sporadycznie, ale co można powiedzieć:
1. Dobry wygląd, zwłaszcza wersja oliwkowa i niebieska.
2. Brakuje zamykanych (np. na suwak) kieszonek na drobiazgi we wnętrzu.
3. Przy napchaniu plecaka sprzętem, szwy delikatnie rozchodzą się (zwłaszcza te od bocznych kieszeni), ale trzymają się.
4. Plecak nie można postawić w pionie - spód jest z zaokrąglonego plastiku - i przewraca się plecak. Ten spód także trochę uwiera w plecy, ale da się żyć...
5. Mogłyby być lepsze szelki.

Generalnie warty polecenia... ;-)

matb,

zaplacilłbym a jak tak samo jak i całą resztę którą prawo mi nakazuje płacić :evilsmile:

podobno promocja wróciła na biedronki !!! :!: :-B

jitt  Dołączył: 07 Mar 2008
Cytat
podobno promocja wróciła na biedronki !!!

proszę o potwierdznie tej informacji :shock:

jitt,

http://pentax.org.pl/view...98653abd#443260

gdzieniegdzie promocja wróciła na sklepy (autor wątku mi o tym pisał)

ale jakie sklepy dokladnie to niewiem

natus  Dołączył: 28 Mar 2008
hmm ja zwiedziłem dzisiaj we wrocławiu 3 biedronki, we wszystkich ani widu ani słychu o plecakach foto

wojtek_c  Dołączył: 28 Lut 2008
Właśnie zakupiłem biedronkowy plecak na naszej giełdzie...

Pierwsze wrażenia:
plecak nie najgorzej wykonany. Mocowane na rzepy przegrody są solidnej grubości i zapewniają dobrą ochronę. Plecy również są dobrze chronione, kieszeń laptopowa mieści panoramicznego 15,4 calowego laptopa na styk.
Wygoda - raczej mała. Dostęp trudny ze względu na małe otwory, chociaż fajnie, że można dostać się do zawartości z góry, dołu i obu boków - jeśli pamiętasz, co gdzie dałeś, wygoda w miarę niezła.
Pakowność - imponująca. po małych kombinacjach, zmieściłem w nim korpus, pięć szkieł i lampę błyskową (szkła: kit, tamron 70-300, fa 50/1.4, 35/2 i sigma 70/2.8 macro; lampa wchodzi dowolna) wszystko w osobnych przegrodach (tzn body z podpiętym obiektywem w jednej, a reszta sprzętu każda w innej). Jedyna wada tego układu jest taka, że do body może być podpięty kit lub coś mniejszego, ale z dużym obiektywem nie wejdzie (chyba że weźmie się o 1 szkiełko mniej)

Największe wady:
- z boków i od strony przedniej osłona sprzętu jest mizerna. Każde uderzenie w plecak trafi w sprzęt. To największa chyba wada :-(
- brak pasa biodrowego i piersiowego.

Ogólnie - fajny plecak na wyjazdy, gdy trzeba się kompaktowo zapakować, zwłaszcza gdy jeszcze zabierasz ze sobą laptopa. Ale na poważny wypad w góry... raczej ryzykowne. Oczywiście, jeśli weźmie się mniej sprzętu, np. body i dwa-max 3 szkła, da się to przeprogramować w kierunku większego bezpieczeństwa... Ale i tak nie będzie rewelacji.

Myślę, że za ta cenę warto, ale jeśli ktoś szuka czegoś naprawdę dobrze chroniącego sprzęt, to powinien rozejrzeć się za czymś 10x droższym.

saxon  Dołączył: 30 Cze 2007
Dodam od siebie, że gdy mocowałem na plecaku kurtkę przeciwdeszczową i zaciągnąłem tą sznurko-gumkę to wyrwałem mocowanie tegoż. :evil:

cerfes  Dołączył: 03 Kwi 2008
czego się spodziewałeś za tę kasę?

Skocz do: