papcio napisał/a:po ustawieniu pobierania pozycji co 10 minut będzie ją przez te 10 minut pamietać.
CzareK
greentrek napisał/a:Kiedy wiosną kupowałem swojego też nie wiedziałem o jego "specyfice", wyszło w praniu.
Papcio
K5IIs|K5 |Metz 58 AF-1| 540FGZ | trochę szkła | LUMIX DMC-LX3 |DC-GX9 | Flexaret VII | MZ7 i inne starocie, które lubię { K1000, Zorkij, Ami 66 ...}
http://www.papcio.art.pl
gezeb napisał/a:No i obiektywy , raczej trzeba przymykać bo inaczej koma robi brzydkie gwiazdki , ale przy podniesieniu ISO to nie problem , tym bardziej jak sie robi kilka klatek , spokojnie można działac na 6400 i DSS zniweluje szumy
k5IIs/KP i niezbędne szkla
papcio napisał/a:to bym nie kupił
CzareK
sycamor napisał/a:jaki sprzęt za 100 zł to robi ?
CzareK
greentrek napisał/a:Również dokładność i wiarygodność te same
pawelek-79 napisał/a:nie jest na pewno gorszy w pozycjonowaniu niż O-GPS
CzareK
CzareK
Pentax K5II
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Na pewno VAT (23%). Jeśli chodzi o cło, to trzeba wyszukać odpowiednią kategorię i zobaczyć ile wynosi dla Japonii. Szukanie chwilę zajmuje, więc zostawiam je Tobie :)Sid Gotama napisał/a:A w razie takiego "przechwycenia" jakie dodatkowe koszty by mnie czekały, orientuję się Ktoś?
Pentax K10D | Sigma 17-70 F2.8-4.5 macro, Weltblick 300 F5.6, Phoenix 650-1300 (2600 z TC x2)
Lumix GX80 | Lumix G 12–32 f/3.5–5.6, Lumix G 45-150 f/4.0-5.6, Olympus M.Zuiko 45mm f/1.8
Pentax K5II
Sid Gotama napisał/a:Czy jest jakaś kwota minimalna od której płaci, coś mi świta że 100Euro?
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
espresso napisał/a:mało prawdopodobne.... nawet jak nie zapłacisz cła (mała wartość przesyłki) to VAT na pewno.Sid Gotama napisał/a:Ceny coraz bardziej atrakcyjne, pod warunkiem że UC nie przechwyci.
Pentax K5II
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
bakulik napisał/a:Nasz forumowy kolega sprzedaje używkę przez Al...ro, może to Cię zainteresuje. Cena podobna do tej japońskiej.
Sid Gotama napisał/a:Czy jest jakaś kwota minimalna od której płaci, coś mi świta że 100Euro?
http://pentax.org.pl/viewtopic.php?t=15432
opiszon napisał/a:Skoro nie zamawiałeś nic powyżej 50 dolaròw, to ciężko żebyś był reprezentatywną pròba
opiszon napisał/a:
Mi otwierają każdą przesyłkę (widać po plombach) ale wołają tylko do tyych, które wyglądają na droższe.
Pentax K5II
Pentax K5II