pawgra  Dołączył: 29 Maj 2008
jungli, wymiata ta zabaweczka ;-) BARDZO MI SIĘ PODOBA!!!! ;-)

jungli
[Usunięty]
Pawgrus,

ale masz zaefajnego avatara! no nie widzialem! dawno mnie nie bylo...
to jeszcze moze taki szczal...

i taki alien dancing

pozdroofka

[ Dodano: 2012-07-21, 19:03 ]
Dobije was po raz kolejny dynamika i rozpietosc z jpga...

pozdroofka

Armakuz  Dołączył: 17 Lis 2009
Dzięki za sample. Jednak to nie to czego szukam. Gdyby tylko dali tam większa matryce, byłby to sprzęt idealny jak na moje potrzeby. Może w X11 się doczekam.

gin z tonikiem  Dołączył: 17 Paź 2007
No i jak to przewidywali niektórzy koledzy z forum kupiłem x10 :-) . Po dwóch tygodniach użytkowania w czasie wyjazdy wakacyjnego, miałem okazję trochę się nim pobawić (1100 zdjęć :-| - przypomniałem sobie dlaczego 1,5 roku temu wróciłem do kliszy...) i stwierdzam, że jest to całkiem przyzwoity aparat do zastosowań rodzinno-pamiątkowo-wakacyjnych. AF i AWB bardzo przyzwoity, wykonanie i ergonomia mi odpowiada (nawet to, że wyłączenie aparatu wymaga przekręcenia pierścienia koło obiektywu na co niektórzy narzekają, w moim przypadku jest b. przydatne, bo w innych aparatach często zapominałem je wyłączyć...) . Co do obserwowanych w testach odblaskach pod światło, to usilnie starłem się uzyskać jakieś flary i ku mojemu zaskoczeniu nie udało mi się.
Co do wad, to faktycznie akumulatorek okrutnie lichy, ale dużo zżerają różnego rodzaju funkcje dodatkowe i filmy i LCD wydaje mi się podatny na zarysowania - w kadyszce przez pięć lat nie udało mi się zrobić żadnej, nawet mini-ryski a w x10 się wydaję się, że już coś się udało. Tak więc jak na razie jestem dość zadowolony z zakupu i wydaję mi się, że sprzęt jest wart swojej ceny. Aha, jeszcze jedno - żadnych orbów nie zaobserwowałem.

jungli
[Usunięty]
Watek mi zamkli o x10 to musze tu, jakby kto jeszcze sie zastanawial co oferuje X10 to tutaj dzisiejszy jpg z puszki, ktory troszeczke tylko pokrecilem, az do przesady, ale tam sie da ciagnac matko bosko...

pozdroofka

Kfan  Dołączył: 02 Mar 2007
jungli napisał/a:
Ech chlopaki, moze zrobcie takiego jpga EPLem... albo jakims innym tam nxem...

Obrazek

pozdroofka

Takie rzeczy to ja robię "ręcami" i narzędziami.
Właśnie walczę z łazienką na poddaszu ;-)
No ale na sampelki miło popatrzeć :-B

TM_Mich  Dołączył: 08 Wrz 2009
Coś piszą, że Fuji myśli o X20 i X200
http://www.fujifilm.eu/uk...mpact-camera-1/

jaceek81  Dołączył: 19 Paź 2010
TM_Mich napisał/a:
Coś piszą, że Fuji myśli o X20 i X200
http://www.fujifilm.eu/uk...mpact-camera-1/

Link nie aktualny ale piszą o X20 i X100S na optyczne.pl

Skocz do: