Ale czasami może być to autobus.romeoad napisał/a:Ogólnie jeśli coś ma w nazwie 101 i pochodzi z USA to zwykle oznacza to materiał szkoleniowy.
romeoad napisał/a:jeśli coś ma w nazwie 101 i pochodzi z USA to zwykle oznacza to materiał szkoleniowy.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Yashica Mat124, Canon 100d
Ekajana napisał/a:Od której wersji wprowadzono lokalne działanie na obraz poprzez zaznaczenie jego fragmentu?
Yashica Mat124, Canon 100d
Ekajana napisał/a:Jestem ciekaw jak LR poradzi sobie z kolorowym szumem sigmy DP1
Ekajana napisał/a:Jaką książkę-poradnik byśta polecili do Lightrooma? Kurcze znowu nauka a RT opanowało się, że raz dwa i obrobione.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
kilka puszek kilka słoików i jeden flakon
PF
Jeśli masz na myśli pokazywanie LV w LR3, to nie ma takiej opcji. O jakiej opcji piszesz?Balczi napisał/a:Mam problem, próbowałem opcji przechwytywania obrazu w LR3
| Samsung GX-1S | Nikon D300 | mała szklarnia | statyw GoldPhoto YH-324 | Kata 3N1-30
Ekajana napisał/a:Czy Lightroom jako wywoływarka rawów to jest to samo co moduł PSa, Camera Raw?