eR  Dołączył: 24 Kwi 2006
Re: Pilot do K100D (Sony) ?
sp7foy napisał/a:
eR napisał/a:
mam pilota uniwersalnego z opcją poszukiwania kodów... znalazł taki co odpala fotkę... tak więc służę pomocą jakby co... też byłbym chętny na wersję MINI :-)

Jeśli wyświetla numer komunikatu który uruchomił aparat to wezmę się za zabawę jutro.
A jak nie, to muszę najpierw zbudować czytacz, poszukać działającego pilota i już.

jest to kod o numerze 1001 z bazy danych... teraz siedzę w tabelce i szukam co to odpowiada... wszystkie numeryczne odpalają oraz power, teletext i jeszcze pare funkcyjnych - w sumie ze 20 różnych przycisków...

jakie dane są ci potrzebne?

aaaa, zapomniałem dodać, że mam DeeLke

dialer  Dołączył: 03 Maj 2006
A ja już od dość dawna korzystam z palmtopa (palm m105) jako pilota do wszystkiego również do pentaxa :)

Posiadam pliczek z kodami do Novii Remote gdyby ktoś był zainteresowany to w załączeniu :)

Pozdrawiam,
dialer

eR  Dołączył: 24 Kwi 2006
dialer napisał/a:
A ja już od dość dawna korzystam z palmtopa (palm m105) jako pilota do wszystkiego również do pentaxa :)

Posiadam pliczek z kodami do Novii Remote gdyby ktoś był zainteresowany to w załączeniu :)

Pozdrawiam,
dialer

jeszcze jakbyś miał NoviiREmote 3.5 to z chęcią zanabędę od ciebie... mam wersję 2.cośtam

sp7foy  Dołączył: 31 Lip 2006
Re: Pilot do K100D (Sony) ?
eR napisał/a:
jest to kod o numerze 1001 z bazy danych...

Dzięki. W pierwszej wolnej chwili biorę się za budowę.

MieCz  Dołączył: 07 Maj 2007
Jakieś postępy w dziedzinie pilotów odnotowano?

milo  Dołączył: 01 Sie 2006
MieCz napisał/a:
Jakieś postępy w dziedzinie pilotów odnotowano?

Nie ma to jak odgrzebac bez sensu, stary watek...

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
Milo, wygrywasz konkurs na największego zrzędę P@PL.

grohu  Dołączył: 25 Wrz 2006
w MM w galerii dominikanskiej widziałem pilot zamiennik za 30pln z groszami, tanio i estetycznie

cezarc  Dołączył: 21 Sie 2006
To ja dorzucę 3 grosze. Z pilotem do tv sony, model RM-386, działa zarówno K10d jak i MZ-6 (przycisk telegazety)

Pingus  Dołączył: 21 Cze 2007
RM-887 przycisk telegazety też działa z K10D

Troll  Dołączył: 07 Maj 2006
ja kupiłem na allegro za niecałe 50 zł i swietnie działa, wężyk też, facet robi to porządnie

tomek969  Dołączył: 21 Paź 2007
Ten wężyk to zaskakująco proste urządzenie.Wyzwalam migawkę za pomocą kabelka dołączonego do odtwarzacz MP3.I ma dwie funkcje tzn. ostrzenie oraz wyzwalanie migawki.Kwestia tylko jakiegoś przłącznika,ale doraźnie może być spinacz biurowy

Skocz do: