Iza  Dołączyła: 01 Paź 2007
thrackan napisał/a:
No nie bardzo. Ale jak trzeba to się i podbiegnie :-P Raczej do ostrego włóczenia się w plener. :mrgreen:
Oki, do tej pory znałam Meindla z wytwarzania butów do biegania na nartach, stąd moje pytanie :-D

thrackan  Dołączył: 08 Lut 2007
matth napisał/a:
thrackan, och biedaku w zarysowanych nie masz co w plener iść, bo Cię żwir wyśmieje :-P

Hehe. Wiem, wiem. Ale to trochę tak, jakby od razu po zakupie cyfranki zarysować LCD. Niby nic nie szkodzi, ale trochę irytuje.

Btw, jak ktoś szuka solidnych i wygodnych bucików w teren to sklep myśliwski Szuster w Warszawie (szuster.com.pl) wyprzedaje zapasy Meindli z obniżką 40%. Inaczej w życiu nie pozwoliłbym sobie na ich zakup...

[ Dodano: 2009-02-13, 01:14 ]
Iza napisał/a:
Oki, do tej pory znałam Meindla z wytwarzania butów do biegania na nartach, stąd moje pytanie

Łooo... a mi nawet nie przyszło do głowy, że oni coś takiego robią O.o
Ale rzeczywiście w katalogu angielskim jest 3x więcej modeli różnych butów, niż w katalogu polskim :roll: Ech... wciąż nas traktują, jako gorszy kraj...

matth  Dołączył: 21 Kwi 2008
W ogóle to nie bardzo wyobrażam sobie porysowanie butów z jak mniemam zamszu o pedał pianinowy :-P Ale wszystko jest możliwe ;-)

Już pisałem, że dobrze jest mieć tylko jedno kosztowne hobby, ale nie napiszę.. Mam drugie :-/ Jak zacznę normalnie regularnie zarabiać jak człowiek to nie wiem co ja zrobię :mrgreen: Chyba z miejsca ogłoszę bankructwo :evilsmile:

bix  Dołączył: 22 Sty 2008
matth, wszystko zależy jak sobie tego pedała pianinowego wyobrażasz.

bix, właśnie uświadomiłeś mi, że wcale sobie nie wyobrażałem.. :-P

matth napisał/a:
W ogóle to nie bardzo wyobrażam sobie porysowanie butów z jak mniemam zamszu o pedał pianinowy :-P Ale wszystko jest możliwe ;-)

Też się zdziwiłem. Te pianinowe pedały mają od spodu niewygładzone krawędzie. Są ostre jak przytępiony brzeszczot.

matth napisał/a:
Mam drugie :-/

No pooowiedz przynajmniej jakie :D

[ Dodano: 2009-02-13, 01:38 ]
Iza napisał/a:
thrackan napisał/a:
o pedały pianina
:?:
Cóż za ekstrawagancja :!:

A jeszcze wracając to tego - masz niemalże równowartość ceny rynkowej tego pianinka w swojej stopce. Więc proszę mi tu nie ekstrawagancjować :-P

thrackan napisał/a:
Więc proszę mi tu nie ekstrawagancjować :-P
Eeee, chodziło mi raczej o granie na pianinie w butach do biegania na nartach :mrgreen:
To jest dopiero ekstrawagancja :!:

Iza napisał/a:
Eeee, chodziło mi raczej o granie na pianinie w butach do biegania na nartach :mrgreen:
To jest dopiero ekstrawagancja :!:

(dołóż smoking, dołóż smoking :lol: )

thrackan napisał/a:
dołóż smoking, dołóż smoking
E tam smoking...
Nago, to by było coś :-D

Samp  Dołączył: 23 Kwi 2006
Eeee... coś czuję, że dla Was wszystkich piątek trzynastego zacznie się tym, że zaśpicie do roboty. :lol:

Samp napisał/a:
że dla Was wszystkich piątek trzynastego zacznie się tym, że zaśpicie do roboty.

Ferie :-P

Samp, chyba na egzamin :-P

j+  Dołączył: 01 Sty 2008
Cytat
Samp, chyba na egzamin :-P

eeee tam.

Ferie :-P

/powodzenia!/
*puf*

j+, 1000post :-B :-B :-P

jack  Dołączył: 25 Mar 2007
matth napisał/a:
Już pisałem, że dobrze jest mieć tylko jedno kosztowne hobby, ale nie napiszę.. Mam drugie :-/ Jak zacznę normalnie regularnie zarabiać jak człowiek to nie wiem co ja zrobię :mrgreen: Chyba z miejsca ogłoszę bankructwo :evilsmile:

Mogę zgadnąć jakie to hobby?
Mogę? Mogę?

Tym hobby jest ........
KOBIETA? :evilsmile:

Generic  Dołączył: 09 Lis 2007
Ja się dopisuje do grupy osób mających dzisiaj egzamin o-\

foxikos  Dołączył: 29 Gru 2008
I rowniez ja sie dopisze, do grupy dzisiaj "próbującej" conieco zdać :mrgreen:

BAN YellowLabel  Dołączył: 30 Mar 2008
ooooo nie.
A ja dzisiaj puchę od jungliego miałem dostać..
:D

jorge.martinez  Dołączył: 16 Maj 2007
A mi dziś rano, gdy miałem namydloną całą głowę zgasł piec i nie chciał już dać ciepłej wody :-P

Pietras  Dołączył: 30 Kwi 2007
Mhmm dla mnie piątki 13-stego to raczej szczęśliwe dni. Może dla tego że mam czarnego kota na stanie i mnie lubi : )

Skocz do: