Blesso  Dołączył: 24 Wrz 2007
Niebieska czcionka na blekitnym tle ( wyszczegolnienia) - faktycznie koszmar ! By szybko "przeleciec " wzrokiem aukcje na jednej stronie trzeba sie o wiele bardziej skupic ( moze o to chodzilo tworcom nowego image).Niebieskie litery zupelnie nie wpadaja w oko. Strona startowa Allegro - koszmarnie nieczytelna. Promowane przedmioty zajmuja 2 linijki ( przynajmniej u mnie -> Firefox z malym CRTL + ). Czcionka kategorii powina byc przynajmniej w "boldzie" .
Ogolnie- nie podoba mi sie i juz ;)
Zamiast takich udziwnien -niech w czasie kryzusu obniza prowizje -wiecej osob bylo by zadowolonych.

emigrant  Dołączył: 20 Wrz 2006
Zamiast zająć się funkcjonalnością, to oczywiście kupili nowe dywaniki i firanki do biura.

TomaSzSz  Dołączył: 04 Lip 2007
nie wiem czy wiecie, ale na głównej stronie Allegro.pl jest fotka gripa do Pentaxa :-P .

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
TomaSzSz, ale lol :-)

szkoda że nie jest podpisany

gin z tonikiem  Dołączył: 17 Paź 2007
Mnie się bardzo nie podoba, ale ja z natury jestem zachowawczy. Pewnie się "opatrzy" za jakiś czas.

mori0220  Dołączył: 01 Lut 2009
Zajmuję się tworzeniem witryn WWW i nowy szablon allegro nie jest do końca przemyślany, dopracowany. Zestawienie kolorów mogłoby być lepsze, rozmieszczenie tabel też zapewne poprawią niebawem (w tzw. locie). Dziwię się że tak duża firma wypuściła taki produkt który wymaga poprawek przed wdrożeniem do użytku publicznego. Zapewne niedługo doczekamy się kilku poprawek i tabele ze spisem przedmiotów nie będą zajmowały tyle miejsca.

Przy projektowaniu tego typu nowych layoutów ważna jest sfera testów przed wypuszczeniem projektu na szerokie wody... tego ewidentnie zabrakło.
Ikony na głównej stronie są zbyt duże. Wątpię żeby udostępnili funkcję zmiany szablonów. Strona pozostanie na pewno z jednym szablonem narzuconym odgórnie.

Nie neguję sporych zmian jakie przeszła m.in. głowna strona alledrogo.peel patrząc na kod, lecz design mógłby być bardziej - Juzer Frjendli ;-)

Skocz do: