opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
Cytat
ilu dni?

45dni od daty zakupu - ale ten program obowiązuje tylko dla zakupów przez ebay.com

co do UC - czasami utyka a potem dochodzi z pieczątką "zwolnione z CŁA/VAT" - to wkurza najbardziej ;-)

joker333  Dołączył: 24 Cze 2009
JackDeJack napisał/a:
Uprzedzając pytanie: "Dlaczego utknęła na cle przesyłka za np.: 20$?", podaje hasło pomocnicze:
VAT :evil:

moge zapłacic aby sie pośpieszyli z powiadomieniem mnie o tym :-D

Marooned  Dołączył: 14 Paź 2006
kupowałem raz z hong-kongu przez e-bay (jakiś fatałaszek dla kogoś), szedł jakoś półtora miesiąca

no mi juz kilka zamawianych mniej wiecej w tym samym czasie rzeczy doszło 2 tygodnie temu a kilka nie :-|

Jimmy  Dołączył: 27 Lis 2007
JackDeJack napisał/a:
Zwykle z Chin i tych rejonów przesyłki dochodzą mi w okolicach maks 10dni, mój rekord to 3 dni, wysyłka w poniedziałek - odbiór w czwartek.

Szczęśliwcy. Ja zwykle czekam średnio 3 tygodnie.
Chyba mi rzeczywiście to dżonką wysyłają. :evil:

pomoże ktos znaleźć mi to na ebay prosto od chińczyków bo jakoś nie moge ?

Teos  Dołączył: 01 Lis 2010
A ja to mam pecha z żółtkami,
najpierw mi przysłali niesprawnego gripa a teraz 19 marca będzie 45 dni czekania na kolejną przesyłkę. Na szczęście kupione przez ebay, jutro zaczynam reklamować ;-(

user  Dołączył: 27 Mar 2008

user,
dzieki ale to nie to samo to co dałeś linki korzsysta z LV aparatu i podlacza sie pod wyjście tv w aparacie a to co ja podałem to kamera montowana na muszle oczna i pokazująca obraz z wizjera aparatu i taki aparat oczywiście LV mieć nie musi ;-)

user  Dołączył: 27 Mar 2008
pojechane po bandzie ale podobno do polski tez da sie kupic:) http://s.taobao.com/searc...urceId=tb.index

Skocz do: