MCsubi napisał/a:Czyli: nie będzie w tym wątku wytłumaczenia, bo opisana sytuacja nie mogła się zdarzyć
CytatPowierzchnia skrzydeł trzmiela jest kilka razy za mała w stosunku do jego masy, aby mógł latać. Jednak nie wie on, że nie powinien latać, więc lata
K10D + Tamron 17-50mm F2.8 IF + Sigma 105mm f2.8 EX DG Macro + Pentax 18-55 3,5-5,6 AL + Metz 48 AF-1
www.morawiec.info Fotografia Zbliżeniowa
The roots of education are bitter, but the fruit is sweet
MCsubi napisał/a:Teraz serio: burze mogą zakłócić piloty 333 MHz (jeśli dokładnie pamiętam), czyli modelarskie. Absolutnie nie ma szans na zakłócenie pilota na podczerwień.
Pole musiałoby być takie, że wyparowałyby kondensatory
[ Dodano: 2010-06-07, 12:24 ]
Czyli: nie będzie w tym wątku wytłumaczenia, bo opisana sytuacja nie mogła się zdarzyć
k33l napisał/a:Oraz w weekend widziałem latający telewizor, niemożliwe? Leciał z drugiego piętra na ziemię
Na miejscu nie byłem i nie widziałem tego na własne oczy, kolega widział w tym uczestniczył i napisał nam o tym na forum. Chce się dowiedzieć coś więcej o tym co zaszło, chyba nic w tym złego. Próba wmówienia mu że to się nie wydarzyło jest trochę nie na miejscu, nie nam oceniać jego poczytalność.
mario633 napisał/a:W domu w tym w którym koczowaliśmy w tą noc jeszcze pamiętam jak siostra chciała zasunąć żaluzje zewnętrzne pilotem. Też ni hu hu.
mario633 napisał/a:Bardzo proszę kolorowych o zamknięcie wątku bo to przecież nie ma sensu ciągnąc.
Pozdrawiam
Arti
Arti napisał/a:A prund był?
Arti napisał/a:eeee no piaskownice nam chce zabrać....
CytatZa mało piasku, ale firma "Czongwdongmu"
...
Nie, ale to nie znaczy, że jakiekolwiek wytłumaczenie jest dobre. Tym bardziej kiedy za czymś mieli by stać "oni"mario633 napisał/a:Czyli jak czegoś nie rozumiem, nie potrafię wytłumaczyć to znaczy że tego nie było?
kataryniarz napisał/a:Tu też mają poważne podejrzenia:
http://m.czestochowa.gaze...e_powoduja.html
mario633 napisał/a:Czyli jak czegoś nie rozumiem, nie potrafię wytłumaczyć to znaczy że tego nie było?
MCsubi napisał/a:Czyli: nie będzie w tym wątku wytłumaczenia, bo opisana sytuacja nie mogła się zdarzyć
K10D + Tamron 17-50mm F2.8 IF + Sigma 105mm f2.8 EX DG Macro + Pentax 18-55 3,5-5,6 AL + Metz 48 AF-1
www.morawiec.info Fotografia Zbliżeniowa
Motory,aparaty,lornetki,latarki,
Serioza
K200D
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
piszę się chyba " A ja The Bill"MCsubi napisał/a:A ja debil
Motory,aparaty,lornetki,latarki,
gajos007 napisał/a:piszę się chyba " A ja The Bill"MCsubi napisał/a:A ja debil