teo napisał/a:Dalmierze są fajne. Nie wiem, czym zasłużyłem na skasowanie posta, ale jeśli kogoś dalmierz interesuje, to mam do oddania. Za darmo.
teo napisał/a:Dalmierze są fajne. Nie wiem, czym zasłużyłem na skasowanie posta, ale jeśli kogoś dalmierz interesuje, to mam do oddania. Za darmo.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
Yashica Mat124, Canon 100d
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
„Każdy może tworzyć byleco i ma prawo być z tego zadowolonym, byleby nie był w swej pracy szczerym i znalazł kogoś, kto równie kłamliwie będzie to podziwiał.” Witkacy
Sebastian napisał/a:Ja (od mniej-więcej ćwierć wieku) mam FED'a 5B z Industar'em. Gorąco polecam ten zestaw, obiektyw naprawdę świetny.
Kasetka,Kadyszka,Kiks i stary "kastrat" Mz-50
Eldred napisał/a:Polecacie Kiewa 4? Mogę kupić za 125zł z 50/2, chętnie bym się pobawił czymś takim ale nie wiem czy tam się jakoś specjalnie zakłada film, jak jest z kadrowaniem (czy wizjer ma kąt widzenia 50mm czy jakieś ramki się przestawia) i nie wiem nic o szkle (czy jest używalne na f2, czy bardzo łapie flary itd)..
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
Za 150 zł ? To ja proszę dwie sztuki.radekone napisał/a:Olek 35ED
Dada napisał/a:Za 150 zł ? To ja proszę dwie sztuki.radekone napisał/a:Olek 35ED
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"