ggdh  Dołączył: 06 Sty 2008
Vera, to Ty masz slawojke gdzies za miastem?

perl  Dołączył: 24 Wrz 2006
Vera napisał/a:
I napewno robia to kawałek od domu.
Ty też, żeby się załatwić, wychodzisz z domu?
;-)

mcgyver  Dołączył: 08 Lis 2006
Vera napisał/a:
Z całym szacunkiem. One chodzą w te miejsca s....ć , znaczy kupe robić. I napewno robia to kawałek od domu.

Vera, właśnie zniweczyłaś dziesiątki lat wysiłku najbardziej wybitnych naukowców z dziedziny zoologii, którzy nie pomyśleli o tym podejmując swoje wieloletnie badania... :mrgreen:

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Kupy sa super
zawsze mozna sie dowiedziec co zwierze jadlo
mniej wiecej okreslic kiedy szlo
Ile bylo
wiadomo, ze mozna szukac tropow w poblizu
;-D

A grabie byly przypadkiem ;-)

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Mój teść leśnik, aby rozpoznać zwierzę, musiał kupę powąchać i rozetrzeć w palcach a tu tylko zdjęcie.

Vera  Dołączyła: 24 Cze 2010
:roll:
Taaaa, znaczy te zwierzaki maja kibelki ze spłuczką tak? I załatwiaja się zaraz na progu te które nie mają.
Bez przesady, aż tak ludzie to one nie są i maja jakieś zasady. Nie paskudzą sobie ani sąsiadom.
:mrgreen:
..

Jakos tak sie składa że korzystam najczęściej z WC w pracy. Jezeli chodzi o kupki :mrgreen: Tylko nie wyciagajcie wniosku że w domu nie mam sprzętu do tego. :mrgreen:
..
Kurde noooo, umre ze smiechu raczej

Pentagram  Dołączył: 21 Wrz 2006
Popieram mcgyvera, to ukraiński jeż, rzucający się do gardeł. :roll:

mygosia napisał/a:
A grabie byly przypadkiem

A już myślałem, że nosisz na wypadek znalezienia większej kupy.... :roll:

[ Dodano: 2011-01-17, 22:07 ]
Pentagram, a może żbik? :-P

Pentagram  Dołączył: 21 Wrz 2006
Vera napisał/a:
Taaaa, znaczy te zwierzaki maja kibelki ze spłuczką tak?
A dlaczego Cię to dziwi? Misia Uszatka nie oglądasz?

mcgyver napisał/a:
a może żbik?
Żbik nie. Żbiki po sobie sprzątają. ;-)

No właśnie. Żbiki sprzątają. Znaczy ten zwierz to jakaś fleja był. Napaskudził na grabie i poszedł sobie.
Jakie zwierzaki to fleje są . I do tego bezczelne ?
Bo mnie tylko jeden przychodzi na myśl :mrgreen: Ale nie napisze lepiej :mrgreen:
Edit:
Nieeee no. Znowu wychodzi mi jakby Jolly. Ciekawe gdzie ciocia była na wycieczce z tym czymś, niby psem.
:?:

mygosia, a kupę misia to widziałaś kiedyś? Fajna 8-)
Jakbym miał grabki to bym nawet sprawdził czy nie ma wniej jakiegoś aparatu fotograficznego albo komórki :mrgreen:

mcgyver,

A teraz z ręką na sercu. Wolałbyś wygrabić Pentaxa czy np. Nikona? Zauwaz że mogła tam gdzies mygosia chodzić. Z grabiami :mrgreen:

Vera, zdecydowanie Pentaksa - uszczelnienia w podróży przez miśkowy układ pokarmowy to podstawa :mrgreen:

A czy dałby radę ustalić kogo zjadł misio?

Vera napisał/a:
A czy dałby radę ustalić kogo zjadł misio?

Jakby był z całym zestawem limitedów to możnaby domniemywać, że to Dada. Z drugiej strony jest to mało prawdopodobne, bo jak znam życie to w tej sytuacji raczej misio zostałby skonsumowany :mrgreen:

No to jeżeli po wycieczce nie będę pisać, a znajdziesz tylko Olympusa to wiesz :-?

Vera, miś nie jest goopi. Wie, że rude jest wredne i woli się nie zbliżać :-P :-B

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Oki - wiem, ze to hyde park, ale szkoda zasmiecac tak piekny watek... Czekamy na kolejne zagadki :-)

a_czacha  Dołączył: 04 Wrz 2007
Tropy wyglądają na wilka. Tak przynajmniej pamiętam z zajęć terenowych. Co do kupy się nie wypowiadam. Trzeba pogrzebać patykiem i sprawdzić, czy w środku nie ma fragmentów myszy.

mygosia,
Juz nie będę. Wyjątkowo jednak poprawiliście mi humor dzisiaj. Obiecuje że jak zobaczę jakąś kupę. To ja sfotografuję. Z grabiami czy bez, cos wymyslę. I przeprowadzimy dochodzenie.
:mrgreen:
No bo kupy są OK

Skocz do: