Bo klikasz w zacytowany, urżnięty w środku link.plwk napisał/a:Mnie to prowadzi do głównej strony forum.
Jak cytujesz długie linki, to silnik forum je tnie w środku, wstawiając kropki, czyniąc go bezużytecznym. Na przyszłośc warto nie cytować id sesji z linku (sid).elgreen napisał/a:Nie wiem jaki(urżnięty?)
Jarek Dabrowski napisał/a:silnik forum je tnie w środku, wstawiając kropki, czyniąc go bezużytecznym
Pisałem o cytowanym linku, czyli z Twojego posta.daśko napisał/a:Link z postu elgreen
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
przeglądarka nie znajduje sesyjnego cookie dla tego adresu - matc.huje po domenie, bez sprawdzania ipelgreen napisał/a:Tylko dlaczego będąc zalogowanym i otwierając stronę z podanego przez elgreen linka, otwiera się strona forum "niezalogowana" ?
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:przeglądarka nie znajduje ....
pazuzu88 napisał/a:Są jakieś sposoby na przyspieszenie działania LR, jakieś ustawienia itp?
| K100D Super - SMC DA 18-55 AL - UV HOYA HMC SUPER - PL-CIR HOYA HMC - O-ME53 |
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
| K100D Super - SMC DA 18-55 AL - UV HOYA HMC SUPER - PL-CIR HOYA HMC - O-ME53 |