espresso napisał/a:pod warunkiem że reszta klocków w pełni wykorzysta SSD. Bo jeśli nie, to jest lepiej ale bez szału (pod warunkiem że nie masz win XP).
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
36. WWW
espresso napisał/a:Apple tradycyjnie wkłada klocki z niższej półki cenowej
K10D | MZ-5n | MZ-M
Trochę sprzętu, trochę umiejętności, dużo zapału, mało czasu.
Z-series fan // Capsicum Addicted // Debian Bastard
K10D | MZ-5n | MZ-M
szpajchel napisał/a:co zrobić z bardzo starym maczkiem
szpajchel napisał/a:LC 630
Pentax 645, MX, MZ5, Z1p, Ds, K-1, K-01, 750z, Q
wiktor33 napisał/a:W końcu kiedyś wyląduje w elektrośmieciach. Kupca raczej trudno będzie znaleźć, nawet za darmo.
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
szpajchel napisał/a:A ja nie wiem, co zrobić z bardzo starym maczkiem, takim z 1994 roku. Do muzeum czy co?
romeoad napisał/a:
Skąd się takie legendy miejskie biorą? Rozumiem, że komuś może makówka nie odpowiadać, ale żeby zaraz ploty siać na lewo i prawo... A podobno w Pentaxach AF nie działa ani pTTL
Lynne: Co ci zamówić?
Ja: Stek...
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Ja: Lynne, ja robię zdjęcia Pentaksem i obrabiam je pod Linuksem...
Lynne: Dobra, to jaki ma być ten stek? Krwisty?
Pozdro dla wszystkich, dla których przeciąganie dyskietki do kosza po to, żeby się wysunęła z napędu, jest logiczne.WuWu84 napisał/a:pozdro dla wszystkich, dla których to wcale nie było takie logiczne i intuicyjne, że się komputer przyciskiem "start" wyłącza
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
WuWu84 napisał/a:Ty tak serio wysuwasz płyty?
Trochę tych maków używałem, ale o tym sposobie to się z applefobii dowiedziałem (swoją drogą polecam)
Lynne: Co ci zamówić?
Ja: Stek...
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Ja: Lynne, ja robię zdjęcia Pentaksem i obrabiam je pod Linuksem...
Lynne: Dobra, to jaki ma być ten stek? Krwisty?
Nie mam Maca, więc nie muszę, ale tak jak napisał Apas, to był jedyny sposób. Dla mnie skrajnie nielogiczny, bo do kosza powinno trafiać to, co chcę wyrzucić/zniszczyć, a nie usunąć z pola widzenia.WuWu84 napisał/a:Ty tak serio wysuwasz płyty?
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited