Pozdrawiam,
Paweł
Brak Pentaxa w Pentaxie
Pozdrawiam,
Paweł
Brak Pentaxa w Pentaxie
K-3+18-55ALWR, SMC F70-210, SMC F-50, SMC F 35-70
Pentax K10D | Sigma 17-70 F2.8-4.5 macro, Weltblick 300 F5.6, Phoenix 650-1300 (2600 z TC x2)
Lumix GX80 | Lumix G 12–32 f/3.5–5.6, Lumix G 45-150 f/4.0-5.6, Olympus M.Zuiko 45mm f/1.8
Pentaksjanie wszystkich krajów, łączcie się!
Który model i jaki silnik?Fotus Tuus napisał/a:Nadal nim jeżdżę. Dla podejrzliwych dodam: bo to subaru.
NAFO expansion is non-negotiable
Metoda kupna auta dobra. Tak samo bezpieczniej jest kupować sprzęt fotograficzny od kogoś, kto w rozmowie wykazuje, że z tego sprzętu korzystał, zna jego wady i zalety, oraz nie ukrywa w jakim jest stanie. Ostatnio tak sprzedawałem obiektyw na Allegro - dałem rzetelny opis, klient przyjechał na odbiór osobisty, obejrzał i wypróbował szkło, oraz zapisał się na forumFotus Tuus napisał/a:Raczej: co sądzisz o metodzie?
Opłaciło się towarzysko. W dodatku miałem najfajniejszą przejażdżkę traktorem w życiuFotus Tuus napisał/a:Mam nadzieję, że zakopanie się Outbackiem lesie opłaciło Ci się fotograficznie?
CytatKtóry model i jaki silnik?
Jakiś blef i kombinacje, raczej dziwna ta metoda, moim zdaniem. Podobnie jak unikanie odpowiedzi na proste pytanie:Fotus Tuus napisał/a:co sądzisz o metodzie?
CytatKtóry model i jaki silnik?
Zwyczajnie uważam, że kolegami się nie manipuluje, nie blefuje i nie wkurza "na próbę"...Fotus Tuus napisał/a:Kolega Pentaksjusz
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
Ryszard napisał/a:Jakiś blef i kombinacje, raczej dziwna ta metoda, moim zdaniem. Podobnie jak unikanie odpowiedzi na proste pytanie:Fotus Tuus napisał/a:co sądzisz o metodzie?CytatKtóry model i jaki silnik?
[ Dodano: 2019-10-08, 23:53 ]
Zwyczajnie uważam, że kolegami się nie manipuluje, nie blefuje i nie wkurza "na próbę"...Fotus Tuus napisał/a:Kolega Pentaksjusz
Fotus Tuus napisał/a:
"Blef i kombinacje" to taka metoda na nieuczciwych sprzedawców
rychu napisał/a:Fotus Tuus napisał/a:
"Blef i kombinacje" to taka metoda na nieuczciwych sprzedawców
Gdybym to ja sprzedawal, po pierwszym telefonie nie mial bys już szans na zakup wymarzonego tajemniczego autka. Ot , mam taką czerwoną lampkę na kupujących cwaniaków.