jorge.martinez  Dołączył: 16 Maj 2007
Jakbym czytał stare podręczniki do fotografii. Jak samodzielnie zrobić to, owo, tamto... Wystarczy kawałek tego produkcji krajowej, do nabycia w sklepach fotooptyki (czy jak to się tam zwało) :-D

alkos  Dołączył: 18 Kwi 2006
No co... :shock: Mnie tam nie stac na jobo ATL-1000, a i zabawa wieksza, no i satysfakcja :-D

blazejs  Dołączył: 24 Wrz 2008
Czy taki termometr: http://www.allegro.pl/ite...dt_130_845.html nada sie do wolania C41? U mnie wolaja juz tak beznadziejnie, ze albo bede to robil sam albo zrezygnuje z C41.
Acha, Alkos - czy moglbys pokazac jak wyglada taki zestaw z grzalka i pompka? Na temat sprzetu akwarystycznego nie wiem niestety nic ;-)
Gdzies obilo mi sie tez o uszy zeby nie wolac w tym samym koreksie C41 i b/w bo chemia do C41 ponoc brudzi czy cos w tym stylu - plotka to czy prawda?

Mam podobny i jest do niczego. Lepiej jakis szklany laboratoryjny. A co do zestawu - przeszukaj dzial, gdzies tu wystawialem zdjecia :-)

C41 brudzi? Plota.

blazejs  Dołączył: 24 Wrz 2008
Dzieki:-) Ale jak rozumiem, termometr powinien miec podzialke co 0,1 stopnia?

blazejs napisał/a:
Dzieki:-) Ale jak rozumiem, termometr powinien miec podzialke co 0,1 stopnia?

Do c-41 to nie jest takie wazne, moze miec co 0,2 :-)

Dzisiaj ustalalem temperature takim kumpla co mial co 0,5 (bo mnie wlasny ostatnio zawiodl...) i dalo rade jak ta lala :-D

Skocz do: