K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
CytatMacie jakiś pomysł, gdzie by się wybrać na początku lutego w nasze góry, aby pofocić widoki, ale nie spotkać chmary dzieciaków? Nie będę jeździł na nartach, tylko bym trochę połaził.
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
MES,K100D
andrusz napisał/a:Macie jakiś pomysł, gdzie by się wybrać na początku lutego w nasze góry, aby pofocić widoki, ale nie spotkać chmary dzieciaków? Nie będę jeździł na nartach, tylko bym trochę połaził.
Pozdrawiam,
Paweł
Brak Pentaxa w Pentaxie
Ganz napisał/a:dorobisz się rodziny to problemem będzie czas
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
S1H | E-M5 III | w szafie: K10D i ME Super
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
trzymam kciukiCytatPiotr Pustelnik rozpocznyna dziś czwartą próbę zdobycia Annapurny - dziesiątego co do wysokości szczytu ziemi. To jednocześnie próba zdobycia korony Himalajów. Do tej pory Pustelnik wszedł na 13 z 14 szczytów korony. Annapurnę zdobyło zaledwie 18 alpinostów, wśród nich dwóch Polaków: Jerzy Kukuczka i Krzysztof Wielicki. W wyprawę na Annapurnę partnerem Piotra Pustelnika będzie Kinga Baranowska. Cały zespół liczy osiem osób. O skali trudności mogą świdczyć ststystyki. Do tej pory zanotowano niewiele ponad sto wejść na górę, a 50 himalaistów straciło życie przy próbie zdobycia szczytu. Niewątpliwym atutem wyprawy będzie więc doświdczenie Piotra Pustelnika, który z Annapurną "spotykał się"już trzy razy. Zawsze najtrudniejsza jest wyprawa na górę, której wcześniej nie udało się zdobyć.
K10D; LX
Vivitar S1 105/2,5; Sigma 135-400/4,5-5,6; D-xenon 18-55/3,5-5,6; SMC A 35/2,8; SMC A 28/2,8; SMC M 50/1,4 +parę innych
Metz 32 MZ3; Pentax 540 FGZ; Slik PRO 713 CF; Slik SBH 280
nie ma opcji, właśnie ładuję wszystkie możliwe baterie.Danin napisał/a:Aparatu nie zapomnij.
Danin napisał/a:zostanie skwitowana spacerkiem na Orlą i Rysy z moka.
K10D; LX
Vivitar S1 105/2,5; Sigma 135-400/4,5-5,6; D-xenon 18-55/3,5-5,6; SMC A 35/2,8; SMC A 28/2,8; SMC M 50/1,4 +parę innych
Metz 32 MZ3; Pentax 540 FGZ; Slik PRO 713 CF; Slik SBH 280
Danin napisał/a:pomaturalna
S1H | E-M5 III | w szafie: K10D i ME Super
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
A mi się bardziej Kinga podoba . Zawsze z takimi wyczynami babo-chłopy mi się kojarzyły... a tu taki piękny wyjątek http://www.logo24.pl/Logo...Baranowska.htmlradekone napisał/a:Bardzo fajny i sympatyczny gość
denvi napisał/a:a tu taki piękny wyjątek http://www.logo24.pl/Logo...Baranowska.html
CytatMakijaż: ROBERT BIELSKI/MARY KAY
Makijaż zrobiono kosmetykami MARY KAY: mineralny podkład pudrowy Ivory 1, puder mineralny Ivory 2, mineralny puder brązujący Canyon Gold, korektor Beige, flamaster rozświetlający 01, cienie do powiek: Precious Pink, Silky Caramel, Vintage Gold, mascara Ultimate Black, mineralny róż na policzki Strawberry Cream, kredka do ust Coral, szminka Garnet Frost, błyszczyk Caramel Kiss. Kinga ubrana jest w koszulę i sukienkę Zara
Pozdrawiam,
thrackan
denvi napisał/a:thrackan, wybacz, nie czytałem.
Pozdrawiam,
thrackan