Czy mógłby mnie ktoś oświecić o co chodzi z tym linkiem? Koleś strzelił jedną czy dwie literówki, zdania tworzył trochę niegramatycznie, ale jakieś wielkiej tragedii nie widziałem.Fafniak napisał/a:http://www.rcauto.pl/forum/viewtopic.php?f=24&t=49531
radzę przeczytać
K-3, K100D, DA18-55WR, T17-50/2.8, T70-200/2.8, FA31/1.8, FA77/1.8, SMC-M 50/1.7, SMC-M 135/3.5
PiotrR napisał/a:A w podstawówce nie mieli?
K10D | MZ-5n | MZ-M
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
K-3, K100D, DA18-55WR, T17-50/2.8, T70-200/2.8, FA31/1.8, FA77/1.8, SMC-M 50/1.7, SMC-M 135/3.5
LDevil napisał/a:google nie jest czasami takie złe jako słownik ortograficzny :)
Pozdrawiam
Artur
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
PK napisał/a:bo teraz szkoła twierdzi, że wychowywać powinni rodzice
nie ma mnie w internecie
Pozdrawiam
Artur
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
PK napisał/a:debilem, który sam rozwala całą lekcję
Pozdrawiam
Artur
Zmieńmy temat, mam to na co dzień.....PK napisał/a:Dziś najważniejsze są prawa ucznia, dzieciarni wszystko wolno a biedny pedagog musi stawać na głowie, żeby uporać się z jednym debilem, który sam rozwala całą lekcję.
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
Pozdrawiam
Artur
Ja też.fotonyf napisał/a:Zmieńmy temat, mam to na co dzień.....PK napisał/a:Dziś najważniejsze są prawa ucznia, dzieciarni wszystko wolno a biedny pedagog musi stawać na głowie, żeby uporać się z jednym debilem, który sam rozwala całą lekcję.
(Dokładnie, to ma moja lepsza połowa).
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited