CanisLupus  Dołączył: 10 Sty 2007
Wojciechu to ja mam dla ciebie trzy punkty:

1. Miejscowość Wiartel Mały w sercu Puszczy Piskiej.
Chodzi mi dokładniej o mały osrodek wypoczynkowy na totalnym odludziu. Czysta woda, lasy, regionalne piwko i absolutna cisza ( no może poza ptactwem wodnym). Zerknij na google maps a bedziesz wiedzial o czym piszę.
2. Okolice Janowa Podlaskiego, Gnojna i Nepli. Jedne z najpiekniejszych terenów dla fotografików wszelkiej maści ptactwa, wschodniej drewnianej zabudowy i uspokojenia duszy na łonie natury. Stadnina koni w Janowie, Przełom Bugu w Gnojnie, meandry rzeczne w okolicach Nepli
3. Znam fajne poniemieckie schronisko na terenie Parku Narodowego Gór Stolowych - arcyciekawa okolica pełna zabytków, dzikiej przyrody i to wszystko w promieniu 30 km od schroniska.
Ceny bardzo niskie a i do granicy Czeskiej 10km ;-)

wojtekk  Dołączył: 17 Lip 2006
Dzięki wszystkim. Pomóżdżę i pewnie coś wybierzemy :)

karmazyniello  Dołączył: 05 Lut 2008
CanisLupus napisał/a:
3. Znam fajne poniemieckie schronisko na terenie Parku Narodowego Gór Stolowych - arcyciekawa okolica pełna zabytków, dzikiej przyrody i to wszystko w promieniu 30 km od schroniska.
Ceny bardzo niskie a i do granicy Czeskiej 10km

Wszystko super poza dzikim tłumem :-(

Haha Karmazynielo tylko to schronisko jest na absolutnym odludziu i jak nocowałem tam z dziewczyna 3 lata temu to byliśmy jedyni.
18zł za osobe to chyba niezla cena.
Jedyny minus to to że musisz mieć auto aby tam dojechać - ale to nie problem jak sądzę.

Szukam raczej wolnostojącego domku niż schroniska. Ale dzięki za wskazówki!

Schronisko jest starą poniemiecką willą a do dyspozycji masz prywatne pokoje za 18zł:

A zresztą, tu masz stronkę:
http://batorow.prv.pl/kontakt.html

Hmm, interesujące. Wszystko to interesujące. Cza bedzie posprawdzać tu i tam!

Skocz do: