Naucz mnie robić to lepiej...
domelonzo napisał/a:wszędzie
domelonzo napisał/a:wszyscy
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Pentax K30 + Pentax-F 28mm F2.8 + Pentax-DA 35mm F2.4 AL + Pentax-F 50mm F1.7 + Pentax-F 70-210mm F4-5.6 + Metz mecablitz 48 AF-1 digital
K-1ii, MX, mz50, mz5, 10-17, 25-30, 20, 24, 28, 31, 43, 50, 55, 77, 80-320.
domelonzo napisał/a:Liczę na to ze dotrę do większej ilości odbiorców borykających się z podobnym problemem i na jakaś konkretną poradę bo nie chce mnie się wierzyć ze jestem skazany na 2-3m-c banicje tylko dlatego ze wszędzie szerzy się cwaniactwo i niekompetencja i wszyscy ze spokojem się temu przyglądają
Lynne: Co ci zamówić?
Ja: Stek...
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Ja: Lynne, ja robię zdjęcia Pentaksem i obrabiam je pod Linuksem...
Lynne: Dobra, to jaki ma być ten stek? Krwisty?
Fujifilm XT-1, XF 10-24 F/4 R OIS, XF 18-135 F/3.5-5.6 R LM OIS WR, XF 60 F/2.4, XC 50-230mm F/4.5-6.7 OIS, Panasonic LX-100
Moje fotki : http://500px.com/6sycamor
sycamor napisał/a:Apas,
Kolega jest sfrustrowany, zestresowany ...
A to wszystko jest po prostu zgodne z zasadą :
"Lajf is brutal and full of zasadzkas"
Pozdrawiam,
S.
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Fujifilm XT-1, XF 10-24 F/4 R OIS, XF 18-135 F/3.5-5.6 R LM OIS WR, XF 60 F/2.4, XC 50-230mm F/4.5-6.7 OIS, Panasonic LX-100
Moje fotki : http://500px.com/6sycamor
domelonzo napisał/a:Dzięki za zainteresowanie i odpowiedz jednak żaden z Was nie odpowiedział czy serwis jest zobligowany do naprawy w określonym terminie czy tak jak kolega qarabasz, mam się uzbroić w cierpliwość na 9m-c ;)
domelonzo napisał/a:
Apas, Nie unoszę się wodzu zadałeś pytanie otrzymałeś odpowiedz.
domelonzo napisał/a:
Co do mojej amatorszczyzny to sprzęt odzwierciedla poziom cykaca
domelonzo napisał/a:czy serwis jest zobligowany do naprawy w określonym terminie
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
domelonzo napisał/a:do świadczenia napraw gwarancyjnych tak jak wszystkie inne szanujące się marki na świecie to oczekuje ze będzie się z tego podobnie jak inni profesjonalnie wywiązywał dla mnie mogą mieć serwis w Japonii oby byli wstanie sprostać światowym standardow.
domelonzo napisał/a:to nie jest ważne czy zarabiam na fotach czy nie czy cykam foty swojego syna czy żuczki gnojarki
domelonzo napisał/a:
Życzę powodzenia na emigracji i niesłabnącej satysfakcji.
domelonzo napisał/a:
plwk, no to nie doczekałem tych dni 15 uprzedziłem telefonem
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki