Jakaranda napisał/a:A może też wprowadzić jakieś zmiany w sposobie głosowania? Na przykład taka sytuacja: nadesłano ponad trzydzieści prac, z tego dużo mi się podoba a mam tylko trzy głosy. Może tu da się coś zmienić? Nie wiem jak inni ale czasem chciałabym mieć więcej niż te trzy głosy . Gdybym miała np 6 punktów do dyspozycji i mogła je dowolnie podzielić - dać całą pulę na jedno zdjęcie, bo tak bardzo mi się podoba albo po jednym punkcie czy jeszcze jakoś inaczej podzielić. Wiem, byłoby więcej roboty.....
Fenol napisał/a:
Ja to widzę tak - deepee, poprowadź na forum nową zabawę. Wrzucasz tytuł i autora zdjęcia i ludzie mają powiedźmy 2-3 tyg. na to by nadesłać Ci swoją interpretację. Potem ankieta i głosowanie
Chłopaki, pomyślę. Zasadniczo wolałbym taką formułę zabawy, jaką podpowiada AJ, ale z drugiej strony nie każdy musi brać udział we wszystkich edycjach. Co więcej, jak ktoś nie przepada za jakimś zdjęciem/fotografem, zawsze może zrobić pastisz.AJ napisał/a:Nie wiem, u mnie to tak nie działa - robię zdjęcia i czasem coś (ktoś) mnie natchnie, nie umiem na komendę dlatego wolałbym sięgać do zdjęć, które już mam.
https://www.instagram.com/darek.prasal/
"Nie ma nic bardziej zadziwiającego niż zwykła prawda" (Egon Erwin Kisch)
Dużo różności
K-373, 11-300 mm f/1.7-4.0, sunpaki i agfatroniki, LX15, XZ-1
K200D
pinkman napisał/a:niestety na aktualizację linka pomimo starań nie miałem wielkiego wpływu.
K-373, 11-300 mm f/1.7-4.0, sunpaki i agfatroniki, LX15, XZ-1