Przestań trolować.wkt napisał/a:podobno
Parowóz, widziałem parowóz!!!
vertiico napisał/a:poza tym pytales "Czy pod linuxem można odczytać pliki .txt ": wiec odpowiedz: mozna :)
vertiico napisał/a:niewiem kto Ci to powiedzial, nie wnikam, ale tym sie nie martw, mozesz ogladac filmy, nawet w trybie tekstowym, i to mozna na 100% od 10 lat :)
CytatWidać, że linux się rozwija.
Cytatale podobno tylko divx3.
Do we simply turn our heads and look the other way??
Photoblog: http://dphoto.pl
Pentax, because AF is not the most important thing in the world ;)
kidding ^^
wkt napisał/a:podobno tylko divx3.
k-20, mz-5, minolta z1 rozpadła się, kupiłem z3!
wkt napisał/a:Jeśli chodzi o notepada to świetny edytor. Ma ogromne możliwości tylko trzeba go poznać. Ja go używam od lat dlatego tak ważny jest dla mnie format TXT.
MZ-5n + Fg, FA28-70, Sunpak MZ440AF-PT
Flexaret VI
wkt napisał/a:Jeśli chodzi o notepada to świetny edytor. Ma ogromne możliwości tylko trzeba go poznać. Ja go używam od lat dlatego tak ważny jest dla mnie format TXT.
kidding ^^
Czyżby szykował się flame-war pt. "Emacs kontra VI(m)"?TLu napisał/a:Zamień notepada na Emacsa
Ijon napisał/a:Czyżby szykował się flame-war pt. "Emacs kontra VI(m)"?Ja tam wolę Vim-a, do Emacsa się nie przekonałem.
Pentax K-5 II, SMC-A 50 F1.7, SMCP-AF 35 F2.0, Tamron 17-50 2.8, SMC-M 135 3.5, SMC-F 70-210 4-5.6
Wojtek.A napisał/a:Podobno emacs to nie edytor, a religia
kidding ^^
Ijon napisał/a:Czyżby szykował się flame-war pt. "Emacs kontra VI(m)"?TLu napisał/a:Zamień notepada na EmacsaJa tam wolę Vim-a, do Emacsa się nie przekonałem.
Flexaret VI
Zgadzam się, napisałem o flame-war bo zawartość Off-topików w tym wątku była poniżej normyTLu napisał/a:Istotna jest możliwość wyboru dobrych edytorów takich jak vim czy emacs niż mordęga z notepadem.
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
wkt napisał/a:w takim edytorze możesz wszystko np. obejrzeć film.
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
awakqwq napisał/a:Panowie a może mnie ktoś tak na chłopski rozum wyjasnić do czego uzywa sie txt i na co te rozbudowane edytory txt? Pytam bo nie wiem dla mnie edytor tekstu to MS word albo OO write![]()
Flexaret VI
no właśniel_uka napisał/a:wkt napisał/a:w takim edytorze możesz wszystko np. obejrzeć film.
a po co?![]()
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
TLu napisał/a:Ale w Vimie czy Emacsie możesz otworzyć w kilku oknach/buforach ten sam dokument i modyfikować lub oglądać ten sam plik w kilku miejscach na raz.
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
PiotrR napisał/a:TLu napisał/a:Ale w Vimie czy Emacsie możesz otworzyć w kilku oknach/buforach ten sam dokument i modyfikować lub oglądać ten sam plik w kilku miejscach na raz.
Akurat to w OpenOffice tyż można. No chyba, że nie wiem, o czym piszesz.
Flexaret VI