nikon, fufu, oly
też tak myślałem. Nie jest tak źle niedawno ktoś od nas za niezłe pieniądze zdobył Takumara 85mm. Ja sam niedawno kupiłem Elicar'a 28 f2.0 do Pentaxa za bardzo małe pieniądze. Trzeba szukać czasem coś się znajdziettb napisał/a:Inna sprawą jest, ze prawdziwe okazje na allegro sie juz skonczyly
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
skwara napisał/a:wydaje mi się że nie i uważam że informacje powinny być ogólno dostępne.
.
Zielono mi.
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
matb napisał/a:A poza tym ebaj nie chce mnie zarejestrować!!!
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
matb napisał/a:alkos, no nie wiem właśnie. Powinienem na maila jakiś kod dostać czy coś takiego. I nie dostaję. Nijak Ani w poczcie, ani w spamie, ani nic... Inna poczta normalnie dochodzi...
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
Maciej napisał/a:
Przecież te informacje są ogólnodostępne. Każdy może sobie wejść na allegro (ebay czy też ogłoszenie na innym forum), poszukać i znaleźć aukcję, która go interesuje. Nikt przecież nie chowa przed Tobą tych aukcji. A że samemu na tę interesującą Ciebie aukcję nie trafileś, to kogo to ma być wina?
skwara napisał/a:
Tak są dostępne, ale przeczytaj jeszcze raz ostatnie zdanie mojego posta.
Zielono mi.
Maciej napisał/a:
To wpisuje się też inne nazwy, które mogą być użyte. Oprócz tego przeszukuje się cały dział, a nie tylko wpisuje hasła w wyszukiwarkę.
Vi.The.Q napisał/a:zorzyk, mój dziadek mawiał, Polak zawsze chciał dobrze, a i tak pod koniec zawsze coś spier*
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
skwara napisał/a:Maciej napisał/a:
To wpisuje się też inne nazwy, które mogą być użyte. Oprócz tego przeszukuje się cały dział, a nie tylko wpisuje hasła w wyszukiwarkę.
To kiedy będę zdjęcia robić?
GX-10 i troszke starocia
dukkha samudayo ariya sacca
Vi.The.Q napisał/a:panowie a moze takie coś innego? Lista sklepów Alegrowiczów których nie polecacie, od razu z napisem dlaczego nie... To bardziej by się przydało?
GX-10 i troszke starocia
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
dukkha samudayo ariya sacca
Vi.The.Q napisał/a:to eseje sobie piszą
Ż jest P... p.
Vi.The.Q, proponuje herbatke z melisy i 24 godzinny urlop od forum. Chyba za bardzo sie nakreciles - daj odpoczac sprezynce.Vi.The.Q napisał/a:Niestety jeszzce nigdy mój dziadek nie żalił się na nikogo z poza, więc prose bardzo jak chcesz krzywe osądy dawać, to możesz, ale nie odnośnie osób które nie znasz. Zachowałeś się bardzo nieprzyzwoicie moim zdaniem.
pozdrawiam,
dzerrry
skwara napisał/a:
To kiedy będę zdjęcia robić?
Zielono mi.