Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
matb napisał/a:Na załączonym komiksie widać, jak jakiś cymbał jedzie jednokierunkową drogą rowerową pod prąd.
CytatKto z Was spełnia więcej niż kilka z kluczowych czynników:
cerfes napisał/a:Nie wolno do publicznych danych podawać ani adresu email ani tym bardziej numeru konta!!! Dywagacje o konieczności podawania numeru konta w aukcji na allegro to jakaś paranoja, naraża to właściciela konta na poważne problemy
Pozdrawiam,
Misiek
"Gór mi mało i trzeba mi więcej
Żeby przetrwać od zimy do zimy
Ktoś mnie skazał na wieczną wędrówkę
Po śladach, które sam zostawiłem..."
Zabawy w panoramy - www.proczek.com
cerfes napisał/a:
5. Nie używa lewego windows'a z wyłączonymi aktualizacjami (bo WGA czasem blokuje system jak się je zatwierdzi)
Nie wolno do publicznych danych podawać ani adresu email ani tym bardziej numeru konta!!! Dywagacje o konieczności podawania numeru konta w aukcji na allegro to jakaś paranoja, naraża to właściciela konta na poważne problemy
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
guerilla napisał/a:Microsoft już trochę czasu temu umożliwił update'y bezpieczeństwa nielegalnym windows'om xp
PENTAX
Misiek napisał/a:Niby na jakie WIELKIE problemy naraża mnie podanie numeru konta![]()
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Gwiazdor napisał/a:A co się dzieje w wielkiej brytanii jeśli podasz numer konta?
Cytatja masz czyjś nr konta to wystarczy ci jego adres imię nazwisko i ew.dane jego rodziców żeby przez telefon zlecić przelewy i wyczyścić konto.
Nobody expects the Spanish Inquisition!
motomouse napisał/a:Cytatja masz czyjś nr konta to wystarczy ci jego adres imię nazwisko i ew.dane jego rodziców żeby przez telefon zlecić przelewy i wyczyścić konto.
Dam Ci te dane - jak uda Ci się na którymkolwiek z moich dwóch kont sprawdzić chociażby jego stan, to wtedy przeleję Ci wszystkie środki jakie są na obydwóch.
motomouse napisał/a:
Dam Ci te dane - jak uda Ci się na którymkolwiek z moich dwóch kont sprawdzić chociażby jego stan, to wtedy przeleję Ci wszystkie środki jakie są na obydwóch.
Pozdrawiam,
Misiek
"Gór mi mało i trzeba mi więcej
Żeby przetrwać od zimy do zimy
Ktoś mnie skazał na wieczną wędrówkę
Po śladach, które sam zostawiłem..."
Zabawy w panoramy - www.proczek.com
Misiek napisał/a:Ciekawe jak w Wielkiej Brytanii podają numery kont np. urzędy, czy firmyChyba, że to działa tylko z rachunkami osób prywatnych i ktoś zadzwonił i podał się za Clarkson'a, znał jego adres, pesel, nazwisko panieńskie matki, itp. - to mógł to zrobić.
CytatRano otworzyłem wyciąg z mojego konta i zobaczyłem, że ktoś wydał stałe polecenie przelewu na sumę 500 funtów
WPA w kilka minut? Jestes pewien? WEP z dlugim szesnastkowym kluczem tez kilka minut?cerfes napisał/a:WEP/WPA/WPA2 - softwareowo łamie się w kilka minut
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:WEP z dlugim szesnastkowym kluczem tez kilka minut?
cerfes napisał/a:Przykład PKOBP - wystarczy znać numer konta + posiadać dowód osobisty aby w okienku wypłacić pieniądze.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
No dobra, ale WPA serio tak latwo zlamac? Jakos nie chce mi sie wierzyc.dan napisał/a:Ostatnio czytalem, ze mniej niz minute
pozdrawiam,
dzerrry