Yashica Mat124, Canon 100d
SQ6GIT napisał/a:
No, toś zbudował dobry grunt pod partnerską rozmowę handlową...![]()
Eldred napisał/a:SQ6GIT, no wiem.. ale byłem pod wpływem baardzo silnych emocji, w każdym razie wygląda na to że gość będzie w porządku i jakoś to załatwimy.
Odejdźmy zanim będziemy tańczyć na końcu sznura bez muzyki
Mam nadzieję że nie, ze zacznę robić więcej zdjęć, więcej czytać więcej się uczyć a nie oglądać ceny stałek na skąpiec.pla_czacha napisał/a:Nie wyziewaj ducha. Jeszcze tyle obiektywów przed Tobą...
Eldred napisał/a:Generalnie ciężko się wyleczyć z LBA
K-7|MES|S4-5.6|A2.8|FA2.0|M1.7|FA1.8|DA4-5.6
pisałem już wcześniej o co chodzi, cała moje pensja poszła na to szkło...rjan napisał/a:Eldred, wrzuć na luz, bo szkoda zdrowia. To tylko kawałek szkła i metalu - nie warto padać na zawał z tego powodu!
poważnie nie wiesz? prawie rok na forum i jeszcze nie słyszałeś o Lens Buying Addiction?rjan napisał/a:Co to jest LBA?
rjan napisał/a:Co to jest LBA?
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Eldred napisał/a:pisałem już wcześniej o co chodzi, cała moje pensja poszła na to szkło...![]()
Cytatpoważnie nie wiesz? prawie rok na forum i jeszcze nie słyszałeś o Lens Buying Addiction?![]()
rjan napisał/a:Szkoda zdrowia - aż strach pomyśleć, co by było gdyby ktoś ukradł Ci cały sprzęt, albo gdybyś go stracił w jakimś nieszczęśliwym wypadku