Pozdrawiam
Arti
Arti napisał/a:(...)Mam jeszcze ten problem, ze niemieckiego i rosyjskiego (matura!), od czasow liceum nie ucze się i nie uzywam, a angielski praktycznie na co dzien i teraz jak chce cos powiedziec po niemiecku, to automatycznie zaczynam myslec i tak po angielsku, bezwiednie. (...) jezyki przychodza mi dosc latwo, tylko leniwy jestem strasznie...
Ż jest P... p.
jerz napisał/a:ylko dla porzadku do autora nakiety: finski nie jest jezykiem skandynawskim.
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Barna jednak zawsze zastrzegal, ze to bardzo amatorska analiza, zaklocona duza iloscia tokaja i nienaukowa, pozbawiona obiektywizmu metoda badawcza
CytatTylko dla porzadku do autora nakiety: finski nie jest jezykiem skandynawskim.
MZ5 | SMC FA28-70/4AL + akcesoria
JN napisał/a:CytatTylko dla porzadku do autora nakiety: finski nie jest jezykiem skandynawskim.
Wiem, ale było mi łatwiej niz robić osobną pozycje na jezyki ugrofinskie (pewnie i tak jakies 500 osob w Polsce zna, ktorys z nich)
JN napisał/a:Wiem, ale było mi łatwiej niz robić osobną pozycje na jezyki ugrofinskie
pozdrawiam,
dzerrry
gdzie dwóch się grzmoci tam trzeci foci
eR http://erpe.art.pl