malyglod  Dołączył: 11 Lip 2007
Kolejny przejaw idiotyzmu amerykańskiego prawa?
Polecam przeczytać: http://www.digart.pl/foru...ch_pracach.html

Ogólnie nic nie mam do siebie do dodania, więc nie będę komentował.
Powiem tylko, że jeśli ustawa ta wejdzie w życie, to.. wszyscy mamy prze****. Podejżewam, że nawet mieszkając w PL.

perl  Dołączył: 24 Wrz 2006
:shock: :shock: :shock:

Zawsze powtarzałem, że to durny kraj.

guerilla  Dołączył: 23 Kwi 2006
e, jakaś bzdura , jak będzie link do oficjalnego dokumentu albo publikacji w poważnej gazecie to będzie można uwierzyć. a tak to , jakiś hoax internetowy albo nieporozumienie

No ja mam taką nadzieję.

gotiger  Dołączył: 02 Mar 2008
paranoja jakaś - to jest przecież chore :shock:

Gwiazdor  Dołączył: 05 Mar 2007
Komuś się daty pomyliły, pierwszy kwietnia już był... :roll: :roll: :roll:

Grendel  Dołączył: 31 Gru 2006
Propozycja absurdalna, bo w tym momencie mam pełne prawo np. sfotografować ekran mojego telewizora gdy pokazują na niej np. Angelinę i zrobić z tego np. reklamę proszku na przeczyszczenie i nic mi nie można zrobić :)

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
Czy to się pojawiło gdzieś oficjalnie? Chyba nie.
Podniecacie się czyimś tekstem na forum, oczywiście już załamując ręce, jak to nam źle będzie i jaka to Ameryka niedobra. Moje gratulacje.

PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
Niemożliwe. To by robiło z USA jakiś trzeci świat praw autorskich (bo znaczyłoby, że prawa autorskie każdego z nas do jego, dajmy na to zdjęć, obowiązują na całym cywilizowanym świecie oprócz USA).

Jarek Dabrowski napisał/a:
Czy to się pojawiło gdzieś oficjalnie? Chyba nie.
Podniecacie się czyimś tekstem na forum, oczywiście już załamując ręce, jak to nam źle będzie i jaka to Ameryka niedobra. Moje gratulacje.

Nie podniecam się tekstem na forum. Podniecam się linkami zamieszczonymi w tejże wypowiedzi. A odesłałem do niej, bo i po co mam pisać coś, co zostało już napisane.

hrobass  Dołączył: 05 Mar 2008
Przecież środowisko fotografów to nie jest środowisko debili. Napewno, nawet jeśli taka ustawa wejdzie do senatu czy sejmu, jest możliwość wetowania. Ale nie wydaje mi się. Zobaczymy czy wogóle taki projekt dojdzie pod głosowania.

guerilla  Dołączył: 23 Kwi 2006
przestańcie deliberować nad jakimś absurdalnym hoaxem internetowym..

Skocz do: