alkos napisał/a:Nie, chodzi mi o to, że jeśli ktoś wyrazi chęć zakupu, a tymczasem aparat pójdzie gdzie indziej, złamiesz regulamin...
Może po prostu zostaw TYLKO link do ogloszenia na forum nikona i zamknij post......
Spadła by ci korona z głowy, gdybyś odpuścił sobie przedostatnie słowo?Gringo napisał/a:a może czas zmienić kretyński regulamin?
Raczej nie bywam na innych forach, tu mi dobrze. Ale jako takie rozeznanie mam - i mam wrażenie, że nie byłeś na forum z naprawde ostrą moderacją.Gringo napisał/a:czy widziałeś gdzieś Jarku równie rozbudowane i sformalizowane zasady forum ?
Regulamin jest od tego, zeby go przestrzegać. Aktywnie piszących użytkowników są setki - i trzeba nad tym wszystkim panować. Na szczęście zdecydowana większość forumowiczów panuje nad sobą sama, za co tutaj w imieniu aktywu partyjnego chciałbym bardzo podziękować.Gringo napisał/a:Nawet o głupie brak [ ] czy sprzedam moderatorzy się czepiają.
Jak czegoś nie można się pozbyć, trzeba to po prostu pokochać. Spróbuj, może warto.Gringo napisał/a:Ja tego za normalne nie uważam.
Gringo napisał/a:A poza tym- czy widziałeś gdzieś Jarku równie rozbudowane i sformalizowane zasady forum ?
Gringo napisał/a:Nawet o głupie brak [ ] czy sprzedam moderatorzy się czepiają.
Co za artykuł? Jest online?lipalipski napisał/a:po artykule w "Wybiórczej"
Jarek Dabrowski napisał/a:Regulamin jest od tego, zeby go przestrzegać. Aktywnie piszących użytkowników są setki - i trzeba nad tym wszystkim panować. Na szczęście zdecydowana większość forumowiczów panuje nad sobą sama, za co tutaj w imieniu aktywu partyjnego chciałbym bardzo podziękować.Gringo napisał/a:Nawet o głupie brak [ ] czy sprzedam moderatorzy się czepiają.
Jarek Dabrowski napisał/a:
Jak czegoś nie można się pozbyć, trzeba to po prostu pokochać. Spróbuj, może warto.Gringo napisał/a:Ja tego za normalne nie uważam.
Tutaj też samo znika, tylko zakładający wątek musi to ustwić. Kiedyś robili to kolorowi i pilnowali. Od kiedy giełda nie ma akceptacji ogłoszeń jest umowa, że wszystko co nie jest zgodne z regulaminem leci do śmieci.Gringo napisał/a:Na nowszych silnikach da się chyba ustawić jaki czas mogą sobie istnieć posty w danym dziale i problem znika.
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
Ż jest P... p.
O mnie mówisz? Mam nadzieję, że nie, bo będę zmuszony przytoczyć co Ci odpisałem. Tego samego dnia, którego przyszło PW od Ciebie.Gringo napisał/a:A to samo mógłbym zapytać kolorowych (konkretnie jednego) na mojego priva ( a w zasadzie 2 w odstępie dosć znacznym) nt. regulaminu. Rozumiem, że nie musi sie zgadzac z moimi sugestami. Ale przecież mogłby chociaż odpisać...
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!