BAN gucio-59  Dołączył: 24 Lut 2007
  TORBA DUŻA FOTO-Pilne!
Jestem we Wrocławiu i pilnie potrzeuję adresu dobrego sklepu z torbami foto we Wrocławiu (nie typu Media). Pomóżcie jutro wracam do Niemiec i mam słaby dostęp do internetu... plisss... :lol:

dsk  Dołączył: 19 Mar 2008
fotoakces.pl - miał przeboje z Lowepro, bo podobno sam te torby sprowadza. Możesz zajrzeć na Wybrzeże Wyspiańskiego do nich. Lowepro jak to Lowepro, są drogie dość, ale u nich i tak tańsze niż gdzie indziej.

A że masz słaby net:
ul. Wybrzeże Wyspiańskiego 14-15
50-370 Wrocław
sklep czynny pn-pt od 10.00 do 18.00
tel / fax 071 332 57 41
sklep@fotoakces.pl

cinekk1  Dołączył: 17 Lut 2008
Tam są trzy torby i dwa plecaki. Największy wybór jest w Saturnie w Magnolii. Ceny straszne , ale wybór jest największy.

dsk, cinekk1, Dzięki, ale już wróciłem do Niemiec bez torby, chyba tu kupię za około 120 €. Jak zawsze można na Was liczyć... :lol:

Mogłeś napisać, sprzedałbym Ci nowego Winera 1963 - miałbyś dużą torbę tanio... :-)

dsk, A co już nie masz?

Mam, ale chodziło mi o to, że była we Wrocławiu, a Ty miałeś mało czasu. Mogłeś do mnie podjechać, i wziąć torbę przed wyjazdem do Niemiec, a ja bym sobie zamówił drugą (bo jest fajna, duża i niedroga). ;-) Ale skoro już wyjechałeś, to ten pomysł jest chyba spóźnioną przysługą. :-)

[ Dodano: 2008-06-06, 22:10 ]
Hmm, teraz zobaczyłem na allegro, że został im tylko model 1962, trochę mniejszy. Ale polecam, dosyć dobre torby za niewielkie pieniądze. :-) A 1963 ktoś inny wystawił, ale już sporo drożej.

dsk, Szkoda, ale jak byś coś trafił to daj znać na prv. Będę we Wrocławiu około 10 lipca w drodze do Przemyśla. Jakby co?

Skocz do: