CytatDo adminów: Dlaczego na NASZYM forum nie ma emottikonów stukających się browarami? To skandal!
"Let your soul shine. / It's better than sunshine, / It's better than moonshine, / Damn sure better than rain."
Cudnie, fajnie i w pytę
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
"Let your soul shine. / It's better than sunshine, / It's better than moonshine, / Damn sure better than rain."
Cudnie, fajnie i w pytę
Jarek Dabrowski napisał/a:Podobno można też kłaść jajka na oczy, ale mało komu udaje się je dociągnąć.
Maciek napisał/a:Emotikonki można podlinkować z innych serwerów tak jak wszsytkie inne obrazki.
Jarek Dabrowski napisał/a:Podobno można też kłaść jajka na oczy, ale mało komu udaje się je dociągnąć.
Zabawki w kolorze żółto-czarnym i trochę zielonego
Ja jestem bardzo dobrym fotografem, tylko mój aparat jeszcze o tym nie wie.
dan napisał/a:Jarek Dabrowski napisał/a:Podobno można też kłaść jajka na oczy, ale mało komu udaje się je dociągnąć.
A muszą być własne?
Kurze nie przejdą?
Michu napisał/a:Forum Minolty, to temat na osobny rozdział. Odczucia mam podobne do Jarka, lecz osobiście zwykłem raczej oszczędnie gospodarować ikonkami, choć być może trudno to zauważyć, lecz czasami przydałoby się zapodać coś związanego z browarzeniem - wiadomobyłoby wówczas jaki sens ma dyskusja.
Michu napisał/a:przegalopuję przez Poznań
Cudnie, fajnie i w pytę
Cudnie, fajnie i w pytę
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
Pozdrawiam
Mariusz
Moje zdjęcia [plfoto]
----------------------
K100D, Sigma 10-20 f/4-5.6 EX DC, DA 18-55/3.5-5.6, FA 28-70/4, FA 50/1.7, F 80-200/4.7-5.6, M 50/1.7, M 135/3.5
Jarek Dabrowski napisał/a:(...) Kurze można wytrzeć - jak są mokre.
Ż jest P... p.