ME Super, LX, K10D + trochę szkła
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
psyt napisał/a:Ja bym chetnie reflektowal na takiego Pentaksika z RAW, obiektywem od 28mm, trybami Av, Tv, M i SR-em.
"Kropki sa pod artefaktami JPG które doskonale maskują takie szumy."
28xr
Cytatcanon s60/s70?
28xr
"Living is easy with eyes closed"
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
Michu napisał/a:W Canonach irytuje mnie to, że nie są widoczne w kompie jako nowy dysk i trzeba mieć soft, by móc zgrać zdjęcia.
28xr
Michu napisał/a:Nie jestem pewien.
W tej chwili dają sie zauważyć trendy na odchodzenie od zaawansowanych kompaktów. Zauważ, że chyba tylko Canon wypuszcza kolejne wcielenia serii G. Nikon, Olek, Minolta już nie bardzo. Wynika to po prostu z faktu, że rolę tę przejeły coraz tańsze DSLRy.
grub napisał/a:psyt, jak znajdziesz cos takiego daj znac.
Spinner napisał/a:A macal ktos tego Pentaksa A10Wiem, ze ma tylko SR ale maly sie wydaje..
![]()
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
Michu napisał/a:Swoją drogą po cholerę zapisujesz *.tiffy?
wiktor33 napisał/a:Moze sie myle, ale czy nie wystarczylby nowy soft z RAWem do 750Z?
psyt napisał/a:Gdzies oststnio czytalem, ze najlepiej sprzedaja sie te tansze kompakty, ale rynek powoli sie zapelnia, wiec moze na celowniku znajda sie bardziej wymagajacy fotoamatorzy (np: tacy dla ktorych to bedzie dodatkowy sprzet i tacy ktorzy wyrosli juz z prostych cyferek, a cenia sobie komapktowe wymiary lub z innych przyczyn nie chca lustrzanki).