Rafal  Dołączył: 21 Kwi 2008
Pentaxiarze z wysp laczmy sie :-)
Witam,nie wiem czy taki temat juz byl,bo nie znalazlem,wiec dodaje nowy watek.Chcialbym nawiazac znajomosc z ludzmi bawiacymi sie w fotografie i mieszkajacymi w anglii w celu wspolnych wypadow na jakies focenie 8-) i nie tylko :-B chodzi mi glownie o ludzi z poludniowej anglii oraz Londynu,ja mieszkam w Crawley(niedaleko lotniska Gatwick).Oczywiscie znajomosci z reszty wysp tez mile widziane,(zadna odleglosc nie jest mi straszna :-P :-P )Pozdrawiam

Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
hmmm...
W marcu, ale rok temu, prawie cały miesiąc mieszkałem w Crawley, trochę w Brighton, i Wembley. Ale wróciłem.
Piękne tereny. Kurde, wróciłbym tam jeszcze.

Arti,super,ja juz ponad 4 lata sie mecze w tym Crawley ;-) w Brighton tez bywam ale w lato jakos dla mnie za duzo ludzi tam,wole inne nadmorskie miejscowosci,jakbys kiedys byl w poblizu to daj znac,pozdrawiam

P.S. jak sie pogrubia nicka?wie ktos,?

perl  Dołączył: 24 Wrz 2006
Rafal napisał/a:
P.S. jak sie pogrubia nicka?wie ktos,?
wystarczy na niego kliknac.

Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
Rafal, o tak?
to albo musisz użyć to się chyba "tagi nazywa [ b] tekst [ /b ] (usuń spacje)
albo kliknij na nicka i samo się skopiuje

[ Dodano: 2008-08-19, 11:05 ]
Ja miałem robotę w terenie.. Od Crawley, do Brighton, Mayfiled... w Eastbourne tez byłem. Piekne tereny, chociaż Brighton zalatuje cepelią. A mieszkałem w hotelu nad samym morzem...

Arti, dzieki za pomoc :mrgreen:

[ Dodano: 2008-08-20, 08:26 ]
Kurcze co jest?Nie ma pentaxian na wyspach czy nie chcecie sie przyznac :-P ?A juz mi sie marzylo zeby sie jakas mala grupka spotkac w plenerze,a z czasem moze cos na styl PPD by nawet wyszlo :-) marzyciel ze mnie :oops:

adapter  Dołączył: 02 Mar 2007
Glasgowice pozdrawiają :)

Gringo  Dołączył: 05 Lip 2006
alkos udaje, ze Irlandia to część kontynentu :-P Bo nie wierze, ze nie ma gdzieś jakiegoś maleńkiego pentaxika w chacie ;D

Cieniu1  Dołączył: 04 Lut 2008
Witam,mieszkam w Coventry(West Midlands),sam ostatnio się zastanawiałem czy ktoś na tym forum mieszka w Anglii,dużo jeżdżę i zwiedzam razem z żoną to jakieś zamki to nad morze to góry,oj a jest tu gdzie pojechać,no zresztą podobnie jak i w Polsce po której też zresztą sporo jeździliśmy,zawsze można spróbować się ugadać na jakiś wypad w ciekawe miejsce,tylko jak sam wiesz problemem jest tu pogoda,ale jak się chce to wszystko można,zresztą jakby interesowały Cię ciekawe miejsca to zawsze mogę cosik polecić :lol: ,pozdrawiam ;-)

bizon78  Dołączył: 20 Lut 2008
No witam, ja też się piszę na jakieś spotkanko do pofocenia i nie tylko :-B :lol: Mieszkam na Greenford(północ Londynu)
Pozdrawiam

Niemy  Dołączył: 22 Cze 2008
Z wysp? Świnoujście to też wyspa :mrgreen:

bizzz  Dołączył: 28 Wrz 2008
Nuneaton pozdrawia! ;)

SoulSick  Dołączył: 10 Lip 2008
West Yorkshire rowniez :-B

Mauros  Dołączył: 12 Lip 2007
North East Lincolnshire tutaj

SoulSick, skąd dokładniej ?

SoulSick  Dołączył: 10 Lip 2008
Mauros, Halifax