Waidodayo!
hungry.ant
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
Ż jest P... p.
Mertz napisał/a:A pisał pan Mroczek, żeby akurat w fotografii niczego nie zostawiać na później...
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
niestety.... heh ja mam 22 lata także nie pamiętam takich zmian, do DG przeprowadzilem sie mając 4 lata, do Sosnowca mając chyba 6...i to i tak na Zagórze... a dopiero mając 12 lat na Śródmieście...zorzyk napisał/a:Primo, toż my ziomale prawie - urodziłem się w Czeladzi, w Sosnowcu chodziłem do Plater
[DODANE]
Sosnowiec się bardzo zmienił przez ostatnie 30 lat - osobiście sądzę, że nie wyszło to miastu dobre, no, może nie wszystko... Od tego mostu na zdjęciu patrząc w prawa stronę były znakomite budynki - Restauracja SAVOY, kino ... jak się nazywało.... tam był DKF - Dyskusyjny Klub Filmowy, no nie pamiętam nazwy - stylowa architektura, myślę że przedwojenna... Były takie osiedla kamienic kolejowych (z czerwonej cegły), to było na ul. Mireckiego chyba, też wszystko wyburzone. Wszystko się zmienia, ale mówiąc szczerze, to bym wolał, żeby jednak takie miejsca (i pewnie jeszcze wiele innych) pozostały takie, jak były kiedys.... Nierealne to, ale jednak szkoda...
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L