Odejdźmy zanim będziemy tańczyć na końcu sznura bez muzyki
Yashica Mat124, Canon 100d
Ja już przeszłem.PUZO napisał/a:Przecierz prędzej czy później wszyscy na nią przejdziemy.
szkło w połowie pełne
skąd ta pewność?PUZO napisał/a:Przecierz prędzej czy później wszyscy na nią przejdziemy.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
PUZO napisał/a:prędzej czy później wszyscy na nią przejdziemy.
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
opiszon napisał/a:skąd ta pewność?PUZO napisał/a:Przecierz prędzej czy później wszyscy na nią przejdziemy.
nie generalizuj zbytnio
Szukam pracy w branży foto, it lub każdej innej w okolicach Cieszyna.
Kwalifikacje do uzgodnienia:P
BTW PUZO Nie wszyscy mają czas żeby wywoływać klisze, robić odbitki itd..PUZO napisał/a:Jak zachowują się obiektywy do cyfry z pełną klatką. Przecierz prędzej czy później wszyscy na nią przejdziemy.
PiotruśP napisał/a:Sporo osób od dłuższego czasu używa już pełnej klatki Pentaxa. Przeszukaj forum, były już zdjęcia z tych szkieł na pełnej klatce.
Ja już przeszłem.PUZO napisał/a:Przecierz prędzej czy później wszyscy na nią przejdziemy.
D300, 35/1.8, S 18-50/2.8, Di-700
No to już dwóch nas jest .Artooro napisał/a:PRZESZEDŁEM
szkło w połowie pełne
D300, 35/1.8, S 18-50/2.8, Di-700
Eldred napisał/a:BTW PUZO Nie wszyscy mają czas żeby wywoływać klisze, robić odbitki itd..
Co by tu nie wpisac i tak bedzie malo..
Ostach napisał/a:A szkla DA? Czasem winieta potrafi byc ciekawym podkresleniem sceny.. :)
Ostach napisał/a:Czasem winieta
Canon zły oraz K-7, MZ-30, SF7, ME, Spotmatic, Tessar 50/2.8, Kijew 60