Cobretti  Dołączył: 06 Lut 2007
Portugalia
Właśnie wróciłem z Portugalii, temat głęboki i szeroki, więc przez kilkanaście dni będę go ilustrował:
http://www.algorytmy.pl/foto/index.php?k=9_2_47

Może ktoś z Was też kręcił się po Algarve?

dan  Dołączył: 11 Sie 2006
Cobretti napisał/a:
Może ktoś z Was też kręcił się po Algarve?

Tak, znalazlem tam nawet "prywanta" plaza w klifie o wymiarach 20m2 ;-) Niestety nie mialem wiecej czasu zeby dotrzec do innych rownie odludnych miejsc. Wszedzie masa turystow.. :-|

Chetnie wroce tam ogladajac Twoje zdjecia :-)

[ Dodano: 2008-09-21, 14:32 ]
Ok, jakos sie przemeczylem - nudne zdjecia i okolica tez jakas taka nieciekawa jak na Algarve...

Oki, dzięki. Zależy czego szukasz. Plaże, skały i klify też będą. I duże miasta i jeszcze mniejsze:-) Tutaj już widać wiele elementów Algarve, może część jest ukryta i nie podana wprost, ale to też ma smaczek. Tam życie jest leniwe, dni są podobne, to i nudne zdjęcia też wychodzą, ale to typowe dla tego regionu:-)

JSW  Dołączył: 20 Lip 2006
Bywaja tez, calkiem puste sklepy i prawie puste plaze.

[tzn bywaly, bo zdjecia z epoki przed cyfrowej, jak widac]

miejsca, gdzie nie ma turystów są puste, w sklepach jest się jedynym klientem, ulice i nawet centra są puste, nie licząc knajpek, bo tam zawsze ktoś siedzi i żywo dyskutuje:-) a plaże też są puste, tylko trzeba odejść nieco od miasteczka lub popłynąć łajbą kawałek i wtedy potężną plażę można mieć dla siebie, bajka...

tylko ocean zimny jak diabli, czasem wręcz lodowaty aż boli, prawie jak w gorskim strumieniu...

PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
Cobretti, a gdybyś tak wybrał 20, no powiedzmy 30 najlepszych zdjęć i zrobił oddzielny katalog? Bo trzystu do się nie da obejrzeć. Można najwyżej przerzucić. A przerzucając, można przeoczyć te, którym warto by się było przyjrzeć.

Mnie też boli ilość, ale po prostu serwis ma charakter archiwum bardziej, niż galerii...

Ale, te 19 zdjęć to moja ulubiona seria i te polecam, nie można ich pominąć, na ładniejszej nigdy nie byłem:-)
http://algorytmy.pl/foto/index.php?k=9_2_47_16

Skocz do: