waski napisał/a:Proszę o słowo krytyki.
Pozdrawiam
Arti
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Yashica Mat124, Canon 100d
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Żaba napisał/a:Rób dalej zdjęcia. Staraj się kadrując zastanawiać, co chcesz pokazać i jakie uczucia ewentualnie wywołać u odbiorcy zdjęć. Zdjęć, które maja być tak po prostu pamiątka z wakacji na zasadzie tu byłem niech rodzina zobaczy, nie pokazuj zostaw dla rodziny.
Pozdrawiam
Arti
Żaba napisał/a:Zdjęć, które maja być tak po prostu pamiątka z wakacji na zasadzie tu byłem niech rodzina zobaczy, nie pokazuj zostaw dla rodziny.
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
kyt|S17-70|helios44|zenitet
waski Imho nie masz do końca racji w tym co piszesz. Podszkalasz się robiąc kolejne zdjęcia, myśląc gdy je robisz i oglądając własne prace. Dobrą metoda nauki jest tez ocenianie / oglądanie zdjęć cudzych. Nie ograniczałbym się tu tylko do wielkich fotografów (których i tak warto oglądać ), ale też do zdjęć na forum, widząc i pisząc co inni robią źle, nie tak, sam tez będziesz się potem tego wystrzegał i tym samym robił lepsze zdjęcia.waski napisał/a:Nie ma kiedy, nie ma kiedy sie podszkolic...
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Pozdrawiam
Arti
Arti napisał/a:Ja bym wolał, żeby każdy jednak przed prezentacja odrobił minimun zadania domowego, trochę techniki i podstaw liznął. Zrobił wstępna selekcję, poczytał, pooglądał.
Waidodayo!
hungry.ant
k20d,k3 21Ltd,50-135*
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
mój wątek:
http://pentax.org.pl/viewtopic.php?t=27947
Pozdrawiam Karolina
carrie napisał/a:ale jak to zauważył kolega troszkę leci w prawo
mój wątek:
http://pentax.org.pl/viewtopic.php?t=27947
kinek napisał/a:carrie napisał/a:ale jak to zauważył kolega troszkę leci w prawo
w lewo w sensie lewy bok w dol
Pozdrawiam Karolina