Pozdrawiam
Michał
K10D+Sigma10-20+Pentax50-135
Manfrotto055XProB+804RC2
Canon A1 + f/1.4 50 mm
Tylko zdechłe ryby płyną zawsze z prądem
><((((°>`•.¸¸.•´`•.¸¸<°))))><`•.¸¸.•´`•.¸¸><((((°>
"Kropki sa pod artefaktami JPG które doskonale maskują takie szumy."
28xr
Mam robaki
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
K10D + ja. ;)
* Fotograf Amator ;)
argawen napisał/a:Fotolab Vertis. Nie są może najtańsi, w dodatku mają powyżej średniej cenę za przesyłkę. Za to nigdy nie miałem do nich zastrzeżeń. Robiłem 10x15, 13x18, 20x30. Papier Fuji.
robi napisał/a:ja robię zawsze w fotonecie i też jestem zadowolony
papier Kodak, jak masz szczęście to w Twoim mieści eteż będzie punkt/punkty gdzie możesz odebrać zdjęcia
http://fotonet.info/
Tylko ceny przy wysyłce troszkę tańszeolaf napisał/a:To internetowe przedsiewziecie znanego labu www.digi-foto.pl
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
argawen napisał/a:Tylko ceny przy wysyłce troszkę tańszeolaf napisał/a:To internetowe przedsiewziecie znanego labu www.digi-foto.pl.
olaf napisał/a:Ano tak... bo pacjenci się po lokalu nie blakaja... ;)
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Możesz mnie okraść, zagłodzić, zbić, a nawet zabić, ale mnie nie zanudzaj.
Tekst podpisu
Tekst podpisu
Kiedyś u nich robiłem, ale jak mieli Agfę. Po przejściu na Kodaka, wg mnie, jakość spadła i przestałem tam robić.olaf napisał/a:Na allegro sprzedaja jako "pamprofil"
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
ME-Super,GX-1L, kit, K135/3.5, A50/1.7, duża blenda, lampa FGZ360+inne, ciągły brak czasu.
coś w tym jest co piszesz, cały czas tam wołałem, ale teraz mam na miejscu cyfrowy lab i jakość odbitek dużo lepsza.mily napisał/a:znam, sa ode mnie z miasta... wyniki moim zdaniem nieprzewidywalne, nic u nich nie robie juz.
K1 K-5,K10D