Dwa miesiące temu stałem się użytkownikiem lustrzanki cyfrowej. Jestem zachwycony możliwościami, które się przedemną pojawiły
  Dwa miesiące temu stałem się użytkownikiem lustrzanki cyfrowej. Jestem zachwycony możliwościami, które się przedemną pojawiły  Cały czas się uczę, wczoraj w nocy wstawiłem w poście próbnym moje pierwsze zdjęcia.
  Cały czas się uczę, wczoraj w nocy wstawiłem w poście próbnym moje pierwsze zdjęcia.   

. Miałem sprzedać sprzęt analogowy ale tego nie zrobię, ( kolekcjoner się budzi) Dalej będę robił slajdy, ponieważ jeszcze nie wymyślono nic doskonalszego niż klisza fotograficzna
  . Miałem sprzedać sprzęt analogowy ale tego nie zrobię, ( kolekcjoner się budzi) Dalej będę robił slajdy, ponieważ jeszcze nie wymyślono nic doskonalszego niż klisza fotograficzna  

Odejdźmy zanim będziemy tańczyć na końcu sznura bez muzyki
stopka
 Analogowe body też zawsze znajdzie miejsce w moim plecaczku. Zrozumiałem że grzechem byłoby nie zauważyć wysiłków jakie włożono w rozwój kliszy fotograficznej przez ostatnie kilkadziesiąt lat
  Analogowe body też zawsze znajdzie miejsce w moim plecaczku. Zrozumiałem że grzechem byłoby nie zauważyć wysiłków jakie włożono w rozwój kliszy fotograficznej przez ostatnie kilkadziesiąt lat  W sumie trzymałem się dlatego przy żelatynie przez ostatnie lata rękami i nogami.
  W sumie trzymałem się dlatego przy żelatynie przez ostatnie lata rękami i nogami.  
Cytati ta przyjemność oglądania slajdów w zacienionym pokoju...
 tudzież
  tudzież   
    i nie trzeba więcej. Często urządzam pokaz slajdów dla córki, mam nadzieję że takie przeżycie zapadnie jej dłużej w pamięć i też kiedyś zacznie poważniej fotografować. Ostatnio ogladaliśmy slajdy całą rodziną w Święta. Ciekaw jestem kiedy rzutniki cyfrowe ( tak się chyba nazywają) osiągną normalne ceny i przyzwoitą jakość[/quote]
   i nie trzeba więcej. Często urządzam pokaz slajdów dla córki, mam nadzieję że takie przeżycie zapadnie jej dłużej w pamięć i też kiedyś zacznie poważniej fotografować. Ostatnio ogladaliśmy slajdy całą rodziną w Święta. Ciekaw jestem kiedy rzutniki cyfrowe ( tak się chyba nazywają) osiągną normalne ceny i przyzwoitą jakość[/quote]Odejdźmy zanim będziemy tańczyć na końcu sznura bez muzyki
PUZO napisał/a:Często urządzam pokaz slajdów dla córki, mam nadzieję że takie przeżycie zapadnie jej dłużej w pamięć
 W naszym przypadku, poza slajdami, to jeszcze były bajki z rzutnika - to dopiero był hardcore
   W naszym przypadku, poza slajdami, to jeszcze były bajki z rzutnika - to dopiero był hardcore   Teraz żadna satelita ani DVD tego nie jest w stanie dorównać!
  Teraz żadna satelita ani DVD tego nie jest w stanie dorównać! 

Ż jest P... p.
zorzyk napisał/a:...Teraz żadna satelita ani DVD tego nie jest w stanie dorównać!

To zupełnie coś innego niż bezproblemowe kliknięcie pilotem w television, który i tak można za chwilę wyłączyć.
  To zupełnie coś innego niż bezproblemowe kliknięcie pilotem w television, który i tak można za chwilę wyłączyć.Odejdźmy zanim będziemy tańczyć na końcu sznura bez muzyki
                Dołączył: 21 Lip 2008zorzyk napisał/a:W naszym przypadku, poza slajdami, to jeszcze były bajki z rzutnika - to dopiero był hardcore
triops napisał/a:To miało taką magię :)

Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
thrackan napisał/a:obejrzałem ze cztery rolki "Krecika"...

Pozdrawiam,
thrackan

Pozdrawiam,
thrackan

K+D+Z+to i owo  

Zabawki w kolorze żółto-czarnym i trochę zielonego
Ja jestem bardzo dobrym fotografem, tylko mój aparat jeszcze o tym nie wie.
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21 
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
 . Komentarze i długość wyświetlania slajdu zalezą od wielu czynników więc dobrałbym to indywidualnie. Czyli improwizacja i patrzenie czy słuchają
  . Komentarze i długość wyświetlania slajdu zalezą od wielu czynników więc dobrałbym to indywidualnie. Czyli improwizacja i patrzenie czy słuchają   Z własnego doświadzczenia wiem, żę dobrze jest spacyfikować ewentualne dzieci dając im jakąś odpowiedzialną robotę, np przerzucanie slajdów ( możesz pukać w ramię żeby wiedziała dziecina kiedy ). Dzieci aż rwą się do rzutnika i masz je z głowy, nie przeszkadzają.
  Z własnego doświadzczenia wiem, żę dobrze jest spacyfikować ewentualne dzieci dając im jakąś odpowiedzialną robotę, np przerzucanie slajdów ( możesz pukać w ramię żeby wiedziała dziecina kiedy ). Dzieci aż rwą się do rzutnika i masz je z głowy, nie przeszkadzają.