popatrzyłem na ich stronę teraz i przypomniałem sobie ten program - specyficzny sposób korekcji stref tonalnych (to taki duży szary gradientowy prostokąt w oknie programu) można położenie poszczególnych poziomów zmieniać względem siebie, albo wręcz usuwac, daje to duże możliwości wpływania na obraz, ale uzytkowanie jest hm na tyle nietypowe, że mnie nie wzięło... Chyba jednak najlepiej jak zainstalujesz triala i sam zobaczysz
  popatrzyłem na ich stronę teraz i przypomniałem sobie ten program - specyficzny sposób korekcji stref tonalnych (to taki duży szary gradientowy prostokąt w oknie programu) można położenie poszczególnych poziomów zmieniać względem siebie, albo wręcz usuwac, daje to duże możliwości wpływania na obraz, ale uzytkowanie jest hm na tyle nietypowe, że mnie nie wzięło... Chyba jednak najlepiej jak zainstalujesz triala i sam zobaczysz    Ale cena jest zniechęcajaca raczej... Ciekawe na ile wycenią Lightroom? Na pewno nie będzie to 100 euro (bo tyle gdzies kosztował RSP, a L ma być droższy). Pewnie tez 200 euro/$... Bronek a Lightroom Ci nie pasuje?
  Ale cena jest zniechęcajaca raczej... Ciekawe na ile wycenią Lightroom? Na pewno nie będzie to 100 euro (bo tyle gdzies kosztował RSP, a L ma być droższy). Pewnie tez 200 euro/$... Bronek a Lightroom Ci nie pasuje?Ż jest P... p.
K-5, DA 12-24/4, FA 31/1.8 Ltd, FA 50/1.4, FA 77/1.8 Ltd, Metz 48, takie tam różne ...