Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Popatrz tutajkaszalot napisał/a:A co z napięciem na stopce? Gdzieś wyczytałem, iż w niektórych lampach może być ono niebezpiecznie wysokie dla aparatu...
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Bo stopka 3701 jest starsza, miałem właśnie 32MZ-3 z SCA 3701. Działała bardzo dobrze z moim DS-em. Niestety, mam teraz K100D i oddałem w potrzebujące rączki tą lampę. SCA 3702 jest nowszym modelem kostki.kaszalot napisał/a:no tak, tylko ja mam stopkę 3701, która całkowicie dedykowała tę lampę do MZ-50, a wg powyższego zestawienia powinna być 3702
Nie rozumiem, w czym polski interfejs ?kaszalot napisał/a:A tak na marginesie - jest szansa, że w przyszłości będzie poprawka w programie, i pojawi się polski interfejs?
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
he he, o to pytać trzeba producenta lub dystrybutora. Ale długo będziesz czekał, za mały rynek lub za słabo stara się nasz ukochany dystrybutor. Jestem tylko ciekaw, czy w Samsungu GX-10 bedzie polskie menu. W kompaktach chyba jest.kaszalot napisał/a:Źle się wypowiedziałem - polskie menu w aparacie K100D![]()
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
kaszalot napisał/a:polskie menu w aparacie K100D
Zabawki w kolorze żółto-czarnym i trochę zielonego
Ja jestem bardzo dobrym fotografem, tylko mój aparat jeszcze o tym nie wie.
KaSetka + 18-55 + jupiter37a + af360fgz
Kupowałem u nich DLa. Polecam jak najbardziej, świetna obsługa.hamster napisał/a:2. Ma ktoś jakieś doświadczenia z nejakim aster-em?
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
To jest chyba ta sama firma Asterhamster napisał/a:Ma ktoś jakieś doświadczenia z nejakim aster-em?
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Michu napisał/a:hamster napisał/a:
2. Ma ktoś jakieś doświadczenia z nejakim aster-em?
argawen napisał/a:To jest chyba ta sama firma Aster
"Living is easy with eyes closed"
To może tak podam linka Aster-Foto . Maja dwa sklepy detaliczne. Jeden z nich to Fotostrada.sołtys napisał/a:nie, to nie jest ta firma tylko -> http://hurtownia.aster-foto.com.pl/
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
"Living is easy with eyes closed"
Także polecam, firma jak najbardziej w porządkusołtys napisał/a:nie mniej firma godna polecenia
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
KaSetka + 18-55 + jupiter37a + af360fgz