Kiedyś zrobię DOBRE zdjęcie...
Yesterday is history, tomorrow is a mistery but today is a gift. 
That's why it's called "present".
 Gdzie te bramki miałbym mieć ustawione? Jeśli dobrze kojarzę, wszędzie było automatyczne pobranie IP, bramek, DNSów...
  Gdzie te bramki miałbym mieć ustawione? Jeśli dobrze kojarzę, wszędzie było automatyczne pobranie IP, bramek, DNSów...

K20D+DA18-55IIAL+DA50-200ED+SMC M50f/2
                Dołączył: 08 Kwi 2008Robert K. napisał/a:To z czego mogą wynikać problemy z połączeniem?

Pentax, zasadniczo.
 a dwa, że wg tego Linksysowego Advisora to wysyłanie sygnału działa! I faktycznie laptop jakiś sygnał znajduje i jakość jego ocenia na doskonałą. Ale ma kłopot z połączeniem.
  a dwa, że wg tego Linksysowego Advisora to wysyłanie sygnału działa! I faktycznie laptop jakiś sygnał znajduje i jakość jego ocenia na doskonałą. Ale ma kłopot z połączeniem.

Oprócz CD nie było w komplecie do routera żadnej instrukcji, z której wyczytałbym, jak przywrócić owe fabryczne ustawienia. Próbowałem również "twardego" resetu z tyłu routera - ale nic to nie dało.
  Oprócz CD nie było w komplecie do routera żadnej instrukcji, z której wyczytałbym, jak przywrócić owe fabryczne ustawienia. Próbowałem również "twardego" resetu z tyłu routera - ale nic to nie dało.

) działa z właściwą prędkością, ale nie zainstalowałem jeszcze Advisora. Strona konfiguracyjna routera wygląda tak:
  ) działa z właściwą prędkością, ale nie zainstalowałem jeszcze Advisora. Strona konfiguracyjna routera wygląda tak:

quasi napisał/a:Przestaw sobie w routerze na szyfrowanie sieci bezprzewodowej z WPA na WEP

Pentax, zasadniczo.
quasi napisał/a:Masz bramę domyślną , wpisujesz ip w przeglądarce, zmieniasz szyfrowanie i to jest koniec problemów.
quasi napisał/a:Cos Ty nawpisywał w konfig routera. Adresy ip dla drugiego komputera??