Ja sądzę, że to jest kurka wodna, ale żeby rozstrzygnąć, trzeba będzie zawezwać na pomoc ekspertów.briho napisał/a:Jako jedyny "wydobył" kaczkę z cienia
NAFO expansion is non-negotiable
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach
Mam ciężki gust i odmienne priorytety.
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
Pentax / Canon
Mówisz rację, bo pewnie czujesz podświadomie, że nie jest kaczka Żądam powołania komisji śledczej, w celu stwierdzenia przynależności gatunkowej tego ptakafolab napisał/a:W moim odczuciu próba wydobycia kaczki z cienia nie ma sensu
Kytutr napisał/a:Żądam powołania komisji śledczej, w celu stwierdzenia przynależności gatunkowej tego ptaka
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
Na zdrowy rozum to ptaki nie mogą być partyjne. Nie mają gdzie trzymać legitymacji (sprawdzić, czy nie pelikan), a kurczowe trzymanie jej pod skrzydłem nie zdaje egzaminu. W dodatku w środowisku wodnym trzeba by legitymacje laminować, przez co jeszcze trudniej byłoby utrzymać ją w skrzydle.wojtek_c napisał/a:... bądź też przynależności partyjnej.
wojtek_c napisał/a:... bądź też przynależności partyjnej. Na zdrowy rozum to ptaki nie mogą być partyjne. Nie mają gdzie trzymać legitymacji (sprawdzić, czy nie pelikan), a kurczowe trzymanie jej pod skrzydłem nie zdaje egzaminu. W dodatku w środowisku wodnym trzeba by legitymacje laminować, przez co jeszcze trudniej byłoby utrzymać ją w skrzydle.