Ja sądzę, że to jest kurka wodna, ale żeby rozstrzygnąć, trzeba będzie zawezwać na pomoc ekspertów.briho napisał/a:Jako jedyny "wydobył" kaczkę z cienia
NAFO expansion is non-negotiable
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach
Mam ciężki gust i odmienne priorytety.
heretyk
Pentax / Canon
Mówisz rację, bo pewnie czujesz podświadomie, że nie jest kaczkafolab napisał/a:W moim odczuciu próba wydobycia kaczki z cienia nie ma sensu
Kytutr napisał/a:Żądam powołania komisji śledczej, w celu stwierdzenia przynależności gatunkowej tego ptaka
heretyk
Na zdrowy rozum to ptaki nie mogą być partyjne. Nie mają gdzie trzymać legitymacji (sprawdzić, czy nie pelikan), a kurczowe trzymanie jej pod skrzydłem nie zdaje egzaminu. W dodatku w środowisku wodnym trzeba by legitymacje laminować, przez co jeszcze trudniej byłoby utrzymać ją w skrzydle.wojtek_c napisał/a:... bądź też przynależności partyjnej.
wojtek_c napisał/a:... bądź też przynależności partyjnej. Na zdrowy rozum to ptaki nie mogą być partyjne. Nie mają gdzie trzymać legitymacji (sprawdzić, czy nie pelikan), a kurczowe trzymanie jej pod skrzydłem nie zdaje egzaminu. W dodatku w środowisku wodnym trzeba by legitymacje laminować, przez co jeszcze trudniej byłoby utrzymać ją w skrzydle.