bogdano  Dołączył: 15 Kwi 2009
Graficzny edytor html.
Witam.
Moje pytanie jest następujące. Czy zna ktoś program za pomocą którego będę mógł na gotowy jpg'owy layout wykonany w PS'ie w prosty sposób nanieść ramki, tekxt linki i takie tam..?

Patryk Blaut  Dołączył: 07 Cze 2007
mże WYSIWYG Web Builder ale z kodu robi śmietnik, no i używa tabel do rozmieszzcania

kod zawsze można własnoręcznie odchudzić metodą prób i błędów. a ten programik posiada podgląd html i szybki podgląd stron zespolony z jakąś przeglądarką?

Patryk Blaut  Dołączył: 07 Cze 2007
po jego użyciu odchudzanie zajmnie więcej czasu niż budowa od podstaw w np. Dreamweaver :) Zresztą nie jestem w temacie za bardzo. Podgląd posiada.

bix  Dołączył: 22 Sty 2008

sołtys  Dołączył: 19 Kwi 2006
bix, jesteś pewien, że ten program potrafi to o co pyta bogdano w pierwszym poście?? Jeśli tak to baaardzo proszę o wyjaśnienie jak to w nimi wykonać.

bix  Dołączył: 22 Sty 2008
łupsss, przepraszam zacząłem czytać od drugiego posta. Obiecuje że następnym razem będę wypoczęty jak będę znowu tu pisał.
Ale jak masz PS'a to przy eksporcie do html'a da sie linki tworzyć z tego co pamiętam.

Bezpośrednio w ps'ie nie. w image ready można było wszystk pociąć, zrobić linki a program sam generował kod. Potem jedynie ustawiało się w htmlu tło, centrowani czcionkę i takie tam. Niestety w pakiecie CS 3 nie ma już IR.

Skocz do: