I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
GX-20 i jakieś marne słoje
Arczibandit napisał/a:brakuje mi tu tylko jakiegoś "ludzkiego" pierwiastka...
nie ma mnie w internecie
"Available light is any damn light that is available..." W.E. Smith
blog | 4x5" 6x6 6x7 24x36 | soczewki & pinhole | iPh
k10+kit2+80-200/4,7-5,6+Pancolar 50mm/1.8+soligor tif 340 & 380(pójdzie na sprzedaż)+ T17-50/2,8+M48-1 :) no i takie tam różne analogowe i małe cyfrowe
wchodzić i komentować --> http://www.flickr.com/photos/rysiekp/
kaSetka z zabawkami
Jestem za.DeKa napisał/a:Inny kadr by się przydał no mniej lewej strony lub ciut więcej góry. @ jak na razie najlepsza.
Pozdrawiam andrzejb
K-5|P 18-55|S 10-20 EX|S 50 F1.4 EX DG,Helios 58K|AF-360 FGZ|Sherpa 200R|kupa klamorów.PS.Lampa odżyła po kontakcie z forumowiczem.Wielkie dzięki.
Żarty z nas sobie chyba stroisz.Nie zauważyłeś pięknej faktury drewna,sęków,powbijanych gwoździ?MichalR napisał/a:przygladam sie i za cholere ne moge sie dopatrzec co jest ciekawego w zalanych woda deskach na molo (chyba).
Pozdrawiam andrzejb
K-5|P 18-55|S 10-20 EX|S 50 F1.4 EX DG,Helios 58K|AF-360 FGZ|Sherpa 200R|kupa klamorów.PS.Lampa odżyła po kontakcie z forumowiczem.Wielkie dzięki.