K5IIs + trochę gratów
tu jest moja stopa, w którą nie strzeliłem bo nie trafiłem
K200D SMC DA 18-55 ALII Helios 44K-4
moje foto
Pozdrawiam Karolina
NAFO expansion is non-negotiable
Pozdrawiam andrzejb
K-5|P 18-55|S 10-20 EX|S 50 F1.4 EX DG,Helios 58K|AF-360 FGZ|Sherpa 200R|kupa klamorów.PS.Lampa odżyła po kontakcie z forumowiczem.Wielkie dzięki.
nie ma mnie w internecie
Napisałem tak jak napisałem ponieważ nie do końca jestem przekonany czy p_ttl w chwili wrzucenia zdjęcia zdawał sobie sprawę,że złamał zasadę(podstawową zasadę).Można je łamać jak najbardziej ale po wcześniejszym przerobieniu "prawideł".tatsuo_ki napisał/a:trzymajac sie zasad fotografii, robi sie zdjecia najwyzej poprawne, ale wcale to nie oznacza, ze beda przyciagac. zasady trzeba czasem lamac. oczywiscie nie zwalnia to w zadnym stopniu z obowiazku ich uprzedniego poznania!
Wg. mnie użycie lampki nawet tej wbudowanej się kłania jeśli nie miał kto biegać z blendą.dany napisał/a:Największy minus tego zdjęcia to plama słońca we włosach,a twarz w cieniu.
Pozdrawiam andrzejb
K-5|P 18-55|S 10-20 EX|S 50 F1.4 EX DG,Helios 58K|AF-360 FGZ|Sherpa 200R|kupa klamorów.PS.Lampa odżyła po kontakcie z forumowiczem.Wielkie dzięki.
andrzejb napisał/a:Wg. mnie użycie lampki nawet tej wbudowanej się kłania
nie ma mnie w internecie
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
Pozdrawiam andrzejb