Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
Pozdrawiam,
Paweł
Brak Pentaxa w Pentaxie
modern art = i could do that + yes, but you didn't
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
Paffcio napisał/a:Ja w swoim życiu "przerobiłem" już różne
"Living is easy with eyes closed"
modern art = i could do that + yes, but you didn't
"Living is easy with eyes closed"
"Jeśli twoje zdjęcia nie są wystarczająco dobre, to znaczy że nie masz odpowiednio dużego zuuuma"
sołtys napisał/a:Kronk, scaliłem Twój nowy temat z Twoim starym. Na przyszłość proszę nie zakładać dwóch podobnych wątków i pytać o to, na co odpowiedź już otrzymałeś!
ClicoFantastico napisał/a:Podobno najlepszy jest El-Nikkor 40/4. Nawet sobie kiedyś taki kupiłem, ale ostatecznie odechciało mi się zabawy w ciemnię i nigdy tej "najlepszości" nie sprawdziłem . Ale pamiętam że na pl.rec.foto strasznie go zachwalali.
sołtys napisał/a:Paffcio napisał/a:Ja w swoim życiu "przerobiłem" już różne
A Meogona 50/2.8S też "przerabiałeś" może?
Ewentualnie czy ktoś może napisać jak wypada w porównaniu z nikorrami itd.? Ostatnio trafił mi się taki za 89zł a z tego co pamiętam to "chodził" po dużo więcej swego czasu i że niektórzy porównywali go do nikonów i podobnych ... no ale zdania naukowców są niestety podzielone
ClicoFantastico napisał/a:Podobno najlepszy jest El-Nikkor 40/4. Nawet sobie kiedyś taki kupiłem, ale ostatecznie odechciało mi się zabawy w ciemnię i nigdy tej "najlepszości" nie sprawdziłem . Ale pamiętam że na pl.rec.foto strasznie go zachwalali.
Pozdrawiam,
Paweł
Brak Pentaxa w Pentaxie
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.