"Let your soul shine. / It's better than sunshine, / It's better than moonshine, / Damn sure better than rain."
Cudnie, fajnie i w pytę
Ykhm Ykhm
pozdrawiam,
dzerrry
CytatJesli osoba na tym sie zna, niech to zrobi od poczatku do konca wg twoich wymagan - ogolnych, a nie szczegolowych, a na pewno bedzie dobrze. Gdyby ktos mi podrzucil jakies "grafiki" do menu, to w ogole odmowilbym wspolpracy.
Ale czy to co ja napisalem wyklucza przejrzenie portfolio? Projekt strony to projekt graficzny jak kazdy inny. Klient mowi, chce A, B i C, podstawiajac pod litery ogolne wymagania, najlepiej abstrakcyjne typu dynamika, prestiż, zaufanie, wyjątkowość, itp, a grafik wg swojej najlepszej wiedzy i doswiadczenia, tlumaczy to na komunikat wizualny, przedstawia projekt wstepny i po zatwierdzeniu uwzglednia uwagi i jedzie dalej. Gdybym paral sie projektowaniem stron i klient podrzucilby mi jakies gify mowiac "chce miec takie menu", to grzecznie bym podziekowal, bo mam negatywne doswiadczenia w pracy z takimi osobami. Albo robie dobrze to na czym sie znam, albo robie zle tak jak chce klient w zakresie, w ktorym on nie ma zadnej wiedzy.pikolo napisał/a:Wystarczy przecież zobaczyć tylko portfolio rzemieślinika , i to wszystko.
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Gdyby ktos mi podrzucil jakies "grafiki" do menu, to w ogole odmowilbym wspolpracy.
Ykhm Ykhm