K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
„Każdy może tworzyć byleco i ma prawo być z tego zadowolonym, byleby nie był w swej pracy szczerym i znalazł kogoś, kto równie kłamliwie będzie to podziwiał.” Witkacy
A może coś jest nie tak z tym modelem. Używam 540 z zestawem innej firmy i jeszcze nie miałem problemu. Wali na 1/180 sek. Ile producent dał.Sebastian napisał/a:Po sprawdzeniu takiego zestawu mojego i Micha doszedlem do wniosku, ze cos jest chyba nie tak z FGZ540
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
„Każdy może tworzyć byleco i ma prawo być z tego zadowolonym, byleby nie był w swej pracy szczerym i znalazł kogoś, kto równie kłamliwie będzie to podziwiał.” Witkacy
argawen napisał/a:Używam 540 z zestawem innej firmy i jeszcze nie miałem problemu. Wali na 1/180 sek. Ile producent dał.
pozdrawiam,
Darek
argawen napisał/a:[...]Używam 540 z zestawem innej firmy i jeszcze nie miałem problemu. Wali na 1/180 sek. Ile producent dał.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
pozdrawiam,
Darek
whitesloope2009 napisał/a:Włączam lampę - ustawiam ją na tryb manualny - ustawiam czas w trybie manual 1/30 s.
K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
pozdrawiam,
Darek
luhso napisał/a:Trzeba w odbiorniku połączyć w środku minus baterii ze stopką wyzwalacza. (kawałek drucika, i sobie poradzimy). Wszystko robimy w środku, bez mechanicznej ingerencji. Działa.
możesz opisać szerzej ten problem?romeoad napisał/a:w przeciwieństwie do PT04/Cactus V2(s) wyzwala wtedy, kiedy powinien.
Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. / http://nemo1125.blogspot.com/
Kostka i kabelek. Ale kupiłem set, taki jak w linku:DarekK napisał/a:jak podpinasz pod niego 540-tkę?
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
romeoad napisał/a:Mnie zastanawia, do czego służą przyciski +/- z symbolem żarówki na nadajniku.
Czyli do sterowania mocą lamp i światłem modelującym.Cytat+/- Buttons to change flash power settings of RX units and to switch Modelling lamp on/off, without using a computer.
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Ale tylko w lampach Elinchroom RXGwiazdor napisał/a:Czyli do sterowania mocą lamp i światłem modelującym.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki