Co do autofokusa mam wątpliwości. Wersje z autofokusem miały napis „auto focus zoom”texel napisał/a:posiada focus auto oraz manual
Za jaką cenę? Jak do 100zł można go przetestować.texel napisał/a:czy waszym zdaniem warto go kupić (jest po dobrych pieniądzach)
Żeby odpowiedzieć na to pytanie trzeba widzieć bagnet. Co pisze w jego okolicy? Jak coś w stylu PKA/R to powinien pasować. W przeciwnym razie nic z tego, chyba że ma gwint M42 to można go założyć z przejściówką.texel napisał/a:i od razu pytanie, czy podejdzie bezpośrednio do kiksa czy potrzebuję jakiejś przejściówki?
X-T1
Witam, witam, nie zwróciłem wcześniej uwagi na lokalizację.texel napisał/a:ps. witam rodaka
X-T1
K-x + DAL 18-55 + Pentax-M 50/2 + Pentax-M 135/3.5 + Vivitar 28-70 + Prinzflex 80-200
texel napisał/a:jest napisane, że "for pentax" - przyjedzie to będę miał pewność
X-T1
K-x + DAL 18-55 + Pentax-M 50/2 + Pentax-M 135/3.5 + Vivitar 28-70 + Prinzflex 80-200
K5-II, GX-1s +xy kg szkiełek
gebi napisał/a:ale mój miał podły kontrast i ostrość
K5-II, GX-1s +xy kg szkiełek
Dig napisał/a:i wyszło że być może osłona przeciwsłoneczna byłaby pomocna
GX-10 i troszke starocia