pikolo  Dołączył: 06 Gru 2006
100 kopii Lightrooma 2 do rozdania
Strona zoom-in.com w porozumieniu z adobe w specjalnej loterii rozda 100 kopii Lightrooma 2. Wystarczy tutaj wejść zoom-in.comhttp://www.zoom-in.com/go...dobelr2giveaway i wypełnic formularz. powodzenia.

PS lista szczęściarzy zostanie ogłoszona 15 marca, a ci którzy otrzymają program zostaną powiadomieni majlem

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
"Offer valid for US only"

tylko po co dali możliwość wyboru kraju :?:

Buczek  Dołączył: 07 Wrz 2009
Nie wiem, czy to istotne, ale [o ile ja znam obcy język, a znam słabo] napis: Offer valid for US Only oznacza w moim wolnym [w przeciwieństwie do szybkiego] tłumaczeniu: Tylko dla imperialistów. Nie wystarczy więc wejść i wypełnić. Trza jeszcze być tambylcem.
Tylko po co w takim razie pole wyboru kraju? Popraw mnie jeśli się mylę.

No widzę właśnie, że opiszon mnie wyprzedził.

ja wysłałem , i otrzymałem takiego majla :
Cytat
Your entry for a chance to win a free copy of Adobe Lightroom 2 is confirmed!

Winners will be notified via email.

If you have any questions, please email us at help@magnetmediafilms.com

Thank you,

Your friends at ZIO Pro
ZIO Pro provides working professionals in media and entertainment with access to exclusive news, trends, industry celebrities, event coverage, and award winning software training through original blog journalism and original video shows.

Magnet Media Films, 12W 27th Street, 12th street, New York, NY 10001, USA

jeżeli zna ktoś dobrze angielski to może zapytać

darkduch  Dołączył: 29 Cze 2008
w zasadach:

Cytat
SWEEPSTAKES IS OPEN ONLY TO CITIZENS THE UNITED STATES.

*** (bardzo brzydkie słowo jakim ich tylko raczyć można)

izbkp  Dołączył: 15 Gru 2008
Oj... To też znaczy, że z firmą Adobe można załatwić takie rzeczy ;) A to znaczy, że kolorowi mogą napisać do Abobe, że chcieliby podobną akcję zorganizować na naszym forum ;)

Thadeus  Dołączył: 21 Mar 2008
darkduch, why ?? ich oprogramowanie mogą sobie robić co chcą i dawać komu chcą - tylko Polacy się oburzają bo ich pominięto - sorry jakie to polskie.

To jest akcja PROMOCYJNA - i jedynym jej celem jest utrwalenie świadomości marki na rynku i zainteresowanie klientów. Ogólnie Adobe to w sumie chyba nie ma nic tutaj do tego, poza tym ze dystrybutor np zgłosił mu ze prosi o 100 kodów aktywacyjnych za które rozliczy się w % dopisując jakąś tam drobną kwotę do każdego zamówienia etc. bo chcą robić promocję :)

EOT

perl  Dołączył: 24 Wrz 2006
Buczek napisał/a:
Offer valid for US Only
Buczek napisał/a:
Tylko dla imperialistów
:-D
:-B :-B :-B

mdfan  Dołączył: 09 Lis 2008
A ja po prostu zostawiłem kraj na US :-) Ale pewnie i tak dojdą :cry:

adriano210  Dołączył: 13 Kwi 2009
my za to możemy używać kopi bezpieczeństwa hehehehe

PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
I wolno nam na własny użytek zgrać płytę audio do mp3.

izbkp  Dołączył: 15 Gru 2008
PiotrR, Tak, *jeszcze* możemy: "W ramach dozwolonego użytku osobistego chronionych utworów mamy prawo kompresować, ripować na własne potrzeby filmy (Divix), czy muzykę (mp3)" - cytat z tej STRONY ale jak ćwierkają wróbelki, lobbyści już mocno napierają na potężne ograniczenia w tym zakresie, zobacz TUTAJ.

http://www.newegg.com/Pro...dobe-_-32105463 lightroom za połowę ceny $149.99 , szkoda że tylko jeden dzień dzisiaj , można by się zastanowyć na zakupem. Ale może ktoś za granicą się zainteresuje.

[ Dodano: 2010-02-15, 23:36 ]
podrzucę jeszcze coś , http://www.photographyblo..._photoshop_cs4/ 50% Off Adobe Photoshop CS4, oferta ważna tylko w UK
Ciekawe że takie obniżki łoją tylko tym bogatym :-/

Skocz do: